De beste Mops for Rens Engineered Tregulv

July 29

Konstruert tregulv er laget med tre som er produsert til gulvplankene. De er annerledes enn laminat, som er sponplater med en hard laminat skall skrives ut lignet tre. Konstruert tregulv er ekte tre, så de trenger en mopp som rengjør uten å mette treverket med vann. Frotté parkett mopper, tilgjengelig i flere størrelser, er den ideelle svaret.

hverdags~~POS=TRUNC søl

Selv om det ikke vil skade gulvet, er det lurt å bare bruke en kost til å rydde opp gulvene på en daglig basis. Ved hjelp av en mopp hver dag vil bare føre til mer unødvendig arbeid. Feiing opp smuler, mindre søl og lo er enklere med en tørr, ren kost enn med mopp, replikker fra lo mopper med avtagbare rengjørings strimler. De som arbeidet med parkett gulv, ekte tregulv og laminatgulv.

små søl

Match mopp til utslippet. For mindre søl, en lys plikt mopp med en klut hode som du finner på maskinvare eller trelast butikken, er det beste for rengjøring av parkett gulv. Disse klut hode mopper rene uten å bruke mye vann, det er derfor mindre risiko for å skade gulvet. Den frotté hode renser også opp tøffe søl som fett, på grunn av sin struktur. Størrelsen på disse klut mops har en mindre vaskeflaten, så det er best mulig passform for små utslipp. Svamp mopper ofte etterlater for mye vann for en konstruert etasje.

store opprydding

Hvis du har en stor opprydding, få en større frotté hodet mopp. Den største størrelsen tregulv mopp er ideell her. Bruk denne mopp med et tregulv renere tilpasset din bestemt type parkett; kjøpe et produkt merket med produsenten av konstruert løvtre for best resultat. Ikke helt mette frotté mopp ved rengjøring av gulv, som overflødig vann kan sive inn i sprekker i parkett gulv. Tørketrommelen overflaten, jo bedre.

Rengjøringsmidler og Alternatives

De beste rengjøringsmidler er de som er laget nettopp for din type tregulv. Hver etasje har en forsegling strøk på den, vanligvis laget av polyuretan. Støvsugeren derfor er utviklet for bruk med denne bestemte typen sealer. Ved hjelp av eddik eller hvilket som helst annet alternativ kan skade gulvets forseglingsbelegget som forlater den sårbar for flekker og andre skader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com