Sement takstein Installasjon

September 8

Murverk taktekking kommer i flere varianter. Det er den røde leire eller terracotta fliser vanlig på Middelhavet eller spansk stil hus. Det er betong takstein, noe som kan gjøres for å likne leire fliser eller å se ut som skifer paneler eller tre rister. Og det er sement fiber, laget for å ligne tre eller leire, fra fibre bundet og tett komprimert med sement. Alle har lignende styrker og svakheter. Installasjonsteknikker er lik med alle typer.

Bruksanvisning

1 Bruk betong, sement fiber eller leire fliser bare i områder som ikke er utsatt for ekstreme fryse / tine sykluser. En mur flis har små porer som gjør det utsatt for frostskade som vann siver inn og utvider med frysing, da kontrakter. Dette fører til sprekker og nedbrytning av flisen over tid. Bruk mur fliser bare på tak med ganske bratte plasser, minst 4/12 (bakker 4 inches i 12 fot) eller høyere. Mål taket området med et målebånd for å bestemme mengden av flis nødvendig.

2 Velg en flis mønster. Alle mur fliser kommer i høy profil (den tradisjonelle halvrunde spansk versjon); medium, som har lav mønstrede rygger; og lav, som er flat eller har riller for å ligne sedertre rister. Alt trenger fast terrassebord - en-tommers trelast eller 3/4-tommers kryssfiner - og tak innramming tilstrekkelig til å støtte mur vekt. Alt trenger solid filt eller lignende stoff underlaget og metall blinkende for takutstikk og daler.

3 Installer fliser med mørtel, lim eller spiker, skruer eller ledninger; lim av noe slag er anbefalt i de fleste installasjoner. Bruk sementbasert mørtel, syntetisk mørtel eller forskjellige typer av mastiks eller polymerer. Fugemasser har bedre holde kvalitet enn mørtel i high-vind steder. Noen fliser har knaster som skal installeres i løpet av lekter, en-av-2-tommers boards eller metallstrimler naglet til taket terrassebord; fliser gli over lektene og spikres eller skrus til lektene.

4 starter ved bunnen av taket, når alle blinke og og underlaget er installert. Legge fliser på kurs, overlappende kurs med minst 3 inches (sjekk produsentens anbefalinger som overlapper vil variere). Sett fliser i en morter seng hvis sikring med mørtel eller spredning lim og sted fliser på det; sørge for at hver flis er satt fast og holdent. Alternative fliser så sømmer i ett kurs ikke på linje med den nedenfor. Cut flisene der det er nødvendig med en mur sag. Med halvrunde fliser, sette en brikke med åpen side opp, de to tilstøtende brikker vendt ned, slik at de overlapper hverandre.

5 Fullfør noen mur flis taket prosjekt med ridge caps, spesielle fliser støpt dekke toppen sømmen der to taket seksjoner møtes. Lay ryggen cap fliser vender bort fra enhver rådende vind og overlappende fra den ene enden til den andre. Fest med mørtel, lim eller spiker, avhengig av produsent.

Hint

  • Vær forsiktig når du arbeider på tak.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com