Hvordan ta fra hverandre en Tub tappekran Seat

July 10

En kar kranen med separate håndtak for varmt og kaldt vann består av ventil stammer som håndtakene operere. Ventilspindlene kontrollere strømmen av vann inn i fiksturen. Ventilspindlene skrue inn i et sete i bunnen av håndtaket kroppen. Ta fra hverandre setene krever at ventilspindlene fjernes. Jobben med å fjerne ventilspindlene og sete krever bruk av en ventilspindel skiftenøkkel. Dette spesialverktøyet er utviklet spesielt for å fjerne stilker og seter.

Bruksanvisning

1 Finn avstengningsventil for badekar og slå dem helt til høyre for å stoppe tilførselen av vann til karet. Noen ganger shutoffs er plassert bak et tilgangspanel på den andre siden av veggen fra rørleggerarbeid for karet. Hvis det ikke er noen shutoffs for karet, stenge hovedvannventil for huset.

2 Inspiser håndtakene badekar og se etter skruene som fester dem. Noen ganger skruene er under en hette i midten av håndtaket. Lirk av lokket, ved hjelp av bladet på en vanlig skrutrekker.

3 Skru ut skruen som fester håndtaket, med en stjerneskrutrekker. Fjerne håndtaket fra ventilstammen.

4 Bruk et par av nebbtang for å fjerne vaskemaskin, hvis det er en. I enkelte modeller kan det også være en plast eller metall krage som kan trekkes av for hånd.

5 Plasser ventilspindelen skiftenøkkel helt over ventilspindelen og vri den mot klokken til den er løs nok til å fjerne for hånd.

6. Sett ventilspindelen skiftenøkkel i kranen håndtaket hulrom og over setet i bunnen av hulrommet. Vri nøkkelen mot klokken inntil setet er helt skrudd ut og kan trekkes ut av hulrommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com