Liste over Evergreen busker i Texas

August 10

Liste over Evergreen busker i Texas


Texas er hjem til mange varianter av innfødte eviggrønne busker. De gir et bredt spekter av fargerike blomster om våren og sommeren. Om vinteren, eviggrønne busker har attraktive løvverk og bær som tiltrekker dyreliv. Eviggrønne busker er ideell for å skape tette personvern hekker som krever lite vedlikehold. De kan legge den siste finishen til enhver landskapet.

Yaupon Holly

Yaupon kristtorn er en flerårig eviggrønn busk som er innfødt til Texas. Det er en svært tilpasningsdyktig busk, i stand til å vokse i nesten alle typer jord. Yaupon vokser normalt 10 til 20 fot høy og 8 til 12 fot bred. Den kvinnelige busker produsere røde bær som fuglene vil spise på senvinteren. Fugler dra nytte av den tette vekst og bygge sine reir inne i busken. I april og mai, Yaupon blomstrer med små, hvite blomster. Denne eviggrønne busken er tilgjengelig i dverg, gråt og søyle varianter.

Azalea

Texas jord er surt, og asalea trives i denne type jord. Evergreen asalea har to sett med blader. I løpet av våren, ett sett av blader utspiller seg og deretter i høst faller av busken. Det andre settet med blader begynner å vokse tidlig på sommeren og faller av busken om våren. Summer bladene er en mørk grønn, føles som skinn, og er tykkere og mindre enn våren blader. Avhengig av variasjon, kan asalea blomstrer om våren, sommeren eller høsten. Evig azalea busker blomstrer i et bredt spekter av farger, inkludert nyanser av rosa, rødt, oransje og lilla. Disse eviggrønne busker gjør best i delvis skygge og godt drenert jord.

Texas Mountain Laurel

Texas fjellet laurbær er en langsom voksende eviggrønn busk med små klynger av lavendel blomster som lukter drue Kool Aid når det blomstrer om våren. La denne busken vokser naturlig med en og annen, lett beskjæring for å få en tett busk. Texas fjellet laurbær vokser 15 til 35 fot høy og 10 fot bred. Det er en hardfør varme og tørke tolerant eviggrønn busk som trives i kalkstein jord av sentrale og sørlige Texas.

Agarita

Den opprinnelige habitat av agarita er steinete, kalkstein jord funnet i kyst sør Texas. Denne eviggrønne busken begynner å blomstre fra februar til april med klynger av duftende, gule skålformede blomster. Agarita vokser 3 til 6 fot høy, og har en spredning på ca 6 fot. De stive grener er blå-grå til grå-grønn i fargen, og danner tette kratt. Tips av kristtorn-lignende bladene er nål-skarpe, som fungerer som beskyttende deksel for fugler og små pattedyr. Fra mai til juli agarita produserer røde bær som er en favoritt mat av lokale sangfugler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com