Hvorfor har vestlige Hemlocks Har Hengende Tops?

August 4

Hvorfor har vestlige Hemlocks Har Hengende Tops?


Western Hemlock er en av de definerende trær av de store tempererte regnskogen i Pacific Northwest. Til tross for at den største av alle hemlocks - særlig store prøvene kan være mer enn 200 fot høy - den arten er overskygget (bokstavelig talt) av bartre kollegaer som Douglas-gran, western red-sedertre og sitkagran, blant de aller største av verdens trær . Men Hemlock fortsatt skiller seg ut, ikke minst på grunn av sin karakteristiske hengende spiss.

Hengende Terminal Leader

Sagging toppen, eller terminal leder, av en vestlig Hemlock er ikke et tegn på sykdom eller underernæring, men rett og slett en del av treets genetikk. Faktisk, mange av sine slektninger i Hemlock slekten, spredt over hele Nord-Amerika og Eurasia, viser den samme egenskap. Disse slektninger inkluderer fjellet Hemlock som deler mye av den vestlige Hemlock geografiske område, men er begrenset til høyereliggende områder; ofte, skjønt, anheng av et fjell Hemlock er ikke så uttalt. Tuppen av grener på et vestlig Hemlock vanligvis også sag.

Form

Den hengende natur Hemlock grener generelt kan hjelpe trærne slough av snø. Mange arter trives i svært snørike steder, som de boreale skogene foretrekkes av den østlige Hemlock eller, enda mer imponerende, den høye, Treeline lunder av fjellet Hemlock i Vesten. De nederste skoger støtter vestlige Hemlock i den maritime Nordvest, utsatt for den modererende innflytelse av den nærliggende Stillehavet, kan være snøfri store deler av vinteren, men.

Utseende

Den "shepherd's-skurken" toppen av en vestlig Hemlock er en av de definerende egenskaper, sammen med hengende, fjærlett utseende av sine grener. Denne delikatessen skiller seg ut i blandet bartre stands av nordvest. I en typisk mid-høyde stå i Cascade Range, for eksempel, Douglas-gran trær vil ikke bare tårnet over omkringliggende hemlocks men også utmerker seg med skarpe kroner pekte mot himmelen, samt grovere, mer fillete grener. Den "gråtende" profil av en vestlig Hemlock er noe lik som en ung vestlig rød-sedertre - som også sport hengende armer - selv om de to artene, ofte naboer, ellers unalike. Den milde droop av Hemlock topp kontrast enda mer kraftig med toppene visse Douglas-gran, Sitka gran og røde sedertrær som svever over de omkringliggende tretoppene; disse sanne gigantene, utsatt for batte av regionens voldsomme vinterstormer, har ofte brutte kroner med flere ledere.

Shade Toleranse

Vestlige hemlocks er blant de mest skygge-tolerante trær i sitt eget område. De har også kastet en masse skyggen med sine tettpakkede små nåler og tett lag, stupende grener. Som Stephen Whitney påpeker i "A Sierra Club Naturalist guide til Pacific Northwest," den dype tungsinn av en moden Nordvest kystskogen skylder mer til understory rekkene av vestlige Hemlock enn mammuten Douglas-gran eller Sitka gran som dominerer kalesjen. Mange slike skoger er i hovedsak fraværende unge Douglas-gran eller gran, som er mer skygge-intolerant og trenger åpninger som laget av nedfallsfrukt eller brann å blomstre. Dermed vestlige hemlocks vil gradvis overta dominerende stilling i disse samfunnene som baldakin mestere til slutt dø - med mindre økologiske forstyrrelser igjen gir et fotfeste for Hemlocks 'konkurrenter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com