Hvordan legge til sprinkleranlegg slanger til en eksisterende vanning drypp system

September 17

Et drypp vanning systemet bruker PVC-rør for å levere vann til små drypp eller sprinkleranlegg beslag. Systemet bruker en enkelt header linje koblet til vannforsyning, og mindre boring sprinkleranlegg linjer å plassere vanning inventar på det nøyaktige stedet hvor du trenger vann. Utvide vanning systemet for å møte endrede vanning behov er så enkelt som å legge en ny linje til header rør og legge den aktuelle ligaen. Hvis endringene krever at du forlate en forlengelse linje, forsegler en piggete plugg hullet fra den opprinnelige vedlegget.

Bruksanvisning

1 Expose overskriftslinjen på stedet der du fester forlengelse linje. Vanning systemer er vanligvis rutes over bakken og skjult under et lag av mulch. Hvis linjen blir begravet, grave opp bare den delen som vil mate utvidelsen.

2 Pierce overskriftslinjen med en piercing verktøyet og sett pigg kontakten i hullet. Plugger er tilgjengelig hvis du gjør en feil eller trenger å endre vanning av landskapet senere.

3 Skjær en lengde på ¼-tommers slange tilstrekkelig til å nå fra overskriftslinjen til den foreslåtte plasseringen av emitter eller sprinklerfestet.

4 Sett vanning passer til skjøteslangen.

5 Dekk header rør med mulch og erstatte eventuelle landskaps stifter som du trukket i ferd med å legge utvidelsen slangen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com