Alternativer til en kommode

September 17

Alternativer til en kommode


Flush toalett rivaler spare to typer vann: ferskvann og avløpsvann. Forhindre eller redusere potensialet for vannforurensning ved å vurdere miljøvennlige commode alternativer. Rev seg løs fra spyletoalett avhengighet kan redusere vannregningen også. Standard toalett tømmer står for nesten 30 prosent av innendørs vannforbruket.

brenne Toaletter

Opprettholde den luksus av en klassisk commode sete og installere en incinerating toalettsystem. Denne kommode alternativ består av en oppsamlingstank og en elektrisk eller gassfyrte varmesystem. Varme reduserer dette toalettet fast avfall til en infeksjon-fri steril aske, i en mengde på omtrent en spiseskje pr bruk. Dessverre ødelegger forbrenning næringsstoffer. Så dette alternativet er ikke for de med interesse i å samle nyttig kompost.

kompost toaletter

Kompost toaletter består av enkle konstruksjoner som gjør utvinne kompost enkel. Denne alternative består av et sete og en 5-liters spann. Lukt er nøytralisert med karbon-baserte cellulosematerialer, slik som sagflis eller torvmose. Kompost er et resultat av termofile mikroorganisme handling innenfor toalettet. Dekker innholdet i denne toalett med barnåler eller blader fremmer den nødvendige luftstrømmen. Disse luktfrie materialer også forhindre tiltrekke fluer.

Ecosan Toaletter

Eiere av rancher, økologiske gårder eller hager kan spesielt ha nytte av denne avanserte versjonen av en kompostering toalett system som en erstatning for en flush toalett. Ecosan toaletter er utformet for å gjenopprette og gjenbruke avløpsvann for å bevare landbruket integriteten til dens omkringliggende land. Dette toalettsystem requres to knebøy hull med separate kamre, som hindrer faststoff fra mingling med urin. Etter en periode på ett år, er den resulterende gjødsel nyttig for landbruket. Ecosan er en forkortelse for "Ecological Sanitation", som henspiller på en innovativ sanitær tilnærming som utfordrer konvensjonelle sanitære metoder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com