Hvordan bygge en Stud Frame Desk

September 14

En stud-frame resepsjonen kan låne en minimalistisk utseende til ditt hjem samtidig som det gir et sted for lagring eller arbeidsoppgaver. Denne typen skrivebord er spesielt egnet for et arbeid skur, kjeller kontor eller andre steder der du kanskje ikke trenger en forhåndslagde skrivebord. Fordi to-by-4-tommers studs er billig og lett tilgjengelig på trelast verft og Oppussing butikker, kan du raskt bygge skrivebordet uten kostnaden forbinder med å kjøpe en forhåndslagde skrivebord. Dette prosjektet krever grunnleggende snekring forsyninger og verktøy.

Bruksanvisning

En Bestem bredde, dybde og høyde av stud bordet. Det bør være stor nok til å romme alle dine arbeidsmaterialer, som kan inkludere permer, en dataskjerm og tastatur og kontorrekvisita. Det bør være ca 36 inches høy for å gi komfort mens du arbeider.

2 Mål to seksjoner av 2-av-fire-tommers tapp trelast til bredden av skrivebordet og to deler til dybden av skrivebordet med et målebånd. Disse delene danner den øverste rammen av skrivebordet. Skjær delene til lengde med en sirkelsag.

3 gjæring endene av de beste ramme seksjoner på 45-graders vinkler med en gjæringssag. Monter delene for å danne et rektangel. Bore to pilothull gjennom hver sone en borkrone litt mindre enn diameteren av treskruer med og sette inn en fire-tommers treskrue i hvert pilothull med en elektrisk skrutrekker.

4 Mål og kutte fire seksjoner av to-by-4-tommers stud trelast ca 4 1/2 inches kortere enn den ferdige pulten høyde. Disse delene danner bena på skrivebordet.

5 Slå på rammen på sin side og plassere endene av to av benene mot bunnen av rammen, en i hvert hjørne. Bore pilothull gjennom rammen inn i endene av benene. Sett inn og stram 6-tommers treskruer gjennom pilothull med en elektrisk skrutrekker for å sikre de to første bena til topprammen. Snu rammen over og gjenta denne prosessen med de resterende to ben.

6 Mål og kuttet med en tabell så to delene av 3/8-tommers tykke kryssfiner til å passe den øverste rammen av tabellen. Snu tabellen ramme oppreist, plasserer en av kryssfiner ark på topprammen og kant i kant. Bor pilothull gjennom kryssfiner i topprammen ved 4-tommers mellomrom. Sett inn og stram 4-tommers treskruer gjennom pilothull for å feste kryssfiner til rammen.

7 Påfør trelim til kryssfiner delen er festet til topprammen. Plasser den andre kryssfiner ark på toppen av den første og kant i kant. Trykk øverst kryssfiner ark ned slik at limet å binde. La limet tørke i 24 timer.

8 Sand alle overflater på stud stabil med en hånd sander for å glatte skarpe kantene og rundt hjørner.

Hint

  • Bruk en partikkel maske, arbeidshansker og bruddmotstandsdyktige vernebriller mens kutte og montering av stud bordet for å forebygge skader og sagflis innånding.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com