Southern California Native Garden Plants

September 15

Southern California Native Garden Plants


Southern California, med sitt tørre, varme somre og kjøligere fuktige vintre tilbyr et bredt utvalg av dekorative innfødte planter. Klima er variable ettersom land varierer fra havnivå til over 9000 fot i høyde med utsikt effekter, innlandet ørkenforhold og naturlig sjøområder. Hvis du bor i en tørr sommer klima, kunne mange Southern California innfødte planter innarbeides i hagen din til å tilby skjønnhet, tørke toleranse og enkelt vedlikehold.

Kystområde Native Plants

Se etter planter som liker en og annen fuktighet og milde temperaturer, og som vokser naturlig i de kystnære områdene. Disse plantene vokser godt med jord lave i organisk materiale, men med god drenering.

Grow trær som Lyonothamnus densiflorus (Catalina Ironwood) for en kjekk mindre størrelse treet med delikat, fjærlett løvverk.

Plant den Carpenteria californica (bush anemone) for store enkelt hvite blomster på en dyp grønn, mellomstor busk som kan ta hagejord eller lokal jord.

Bruk Heteromeles arbutifolia (TOYON) som en stor busk eller lite tre med skinnende grønne blader og sparking oransje bær. Det er enda en rekke med gule bær.

Teppe bakken med diminutiv, lys rosa tusenfryd av Erigeron glaucas (strand aster).

Plant den Vining Aristolochia californica (California Dutchman rør) for en fascinerende, dekorative twiner som blomster med store, bisarre, oppblåst blomster.
Og legger til romantikk med de blå-rødmet blader og store crepe-papir hvite blomster med brede gule sentre finnes i Romneya coulteri (Matilija poppy).

Inland området Native Plants

Bruk Southern California innfødte planter fra de mer alvorlige innlandet for ekstreme temperaturområder, varme somre og tørr luft.

Plant Cercis occidentalis (Western Redbud) for en kjekk, mellomstore tre som vil blomstre en strålende rosa-lilla på nakne greiner om våren gjør det skinne med farge.

Velg veloppdragen liten voksende tre madrona (madrone) for en rik rød-brun bark, dype grønne blader og sprut av rosa-farget hvite panicles av hengende blomster.

Lag en uttalelse med stor busk Fremontodendron (flanell busk) med sine strålende oransje blomster som Punktum en myk, grønne blader støvet med brun fuzz. Pass opp: noen mennesker kan lide kontaktallergi mot bladverket. Dette er best beskyttet mot sterk vind grunn til å ha grunne røtter.
Plant den spektakulære blå-blomstring Tricostema lanata (woolly blå krøller) i områder der du har perfekt drenering og ingen sommer vann. Hvis det er fornøyd, vil det sette på en utrolig fargesprakende show tidlig på våren.

Grow annen Southern California native, Salvia clevelandii for en tøff busk med nivåer av lilla blomster. Det er ganske mange sortar på forskjellige størrelser og for ulike forhold.

Plant innfødte Penstemons-P. eatonii og P. centranthifolia-til to-fot høy vårblomstrende planter som vil pepper hagen din i lyse oransje-røde.

Og gå for sjokkrosa blomstring Opuntia basilaris (beavertail kaktus) for en innfødt kaktus. Vær forsiktig: det kan ikke vise store pigger, men det er knivskarpt.

Mountain Native Plants

Velg Southern California fjell innfødte for tørr hagearbeid i forhold hvor vintrene ofte snø, somrene er milde og det kan være en og annen sommer torden storm.

Plant de tøffe voksende Apache Plume (Fallugia paradoxa) for en middels stor busk som blomster i hvitt, men dekker seg det store, rosa, myke silke frø hoder som er meget dekorativ.

Legg gule blomster og (spiselige) bær med busker av Ribes auream (golden strøm).

Color bakken med lav vekst, vin-rød skallformede blomstrende planter av Callirhoe involucrate (poppy mallow).
Eller legge flekker av farge til hagen din med Southern California innfødte som Penstemon azureus i blått eller P. palmeri eller P. pseudospectabilis i rosa. Alle disse Penstemons blomstre med stilker festpyntet i dekorative, fargerike klokker.

Andre Southern California Native Plant behov

Det er mange flere Southern California innfødte planter som kan gjøre en kultivert hage vakker og lite vedlikehold. Selv om de fleste elsker full sol og er veldig tørke tolerant, er det også planter som liker skygge og noen som vil kreve dyp, fuktig jord hvis de har utviklet seg i nærheten av bekker eller innsjøer. Sjekk inn på rekke flotte Southern California innfødte planter som kan gjøre det bra i mikroklima av hagen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com