Kan du fjerne mugg fra en Tørrvegg Surface?

September 14

Kan du fjerne mugg fra en Tørrvegg Surface?


Gips, som komponerer primær overflate i mange områder av moderne boliger, er porøst, med et papirlignende materiale over toppen som gir den en glatt, flat følelse og utseende. Men, skaper dette porøs overflate et alvorlig problem når formen kommer inn i bildet.

Plain Drywall

Det er ingen sikker måte å fjerne mugg fra en gips overflaten. På grunn av sin porøse natur, absorberer gips fukt og muggsporer, og de vokser både innvendig og utvendig. Hvis du skulle spray overflaten med en mold drapsmann som blekemiddel, vil det også bli absorbert inn i gips. Denne ekstra fuktighet vil i hovedsak mette overflaten, forårsaker den til å forvitre. Fordi du kan ikke bare ignorere formen, da det fører til alvorlig helserisiko, den eneste måten å fjerne mugg fra hjemmet ditt er å fjerne den infiserte gips.

malte gips

Hvis gips er malt over, kan du være i stand til å fjerne mugg fra den malte overflaten. Avhengig av hvilken type maling som brukes, kan malingen har flommet inn i overflaten, noe som betyr at støpeformen var ute av stand til å trenge noe mer enn malingen laget selv. Du kan rengjøre mold fra maling med en enkel blekemiddel eller en profesjonell mold morder. Imidlertid, hvis fuktighets problemet er bak gips, er det bare å drepe den flate formen gjør ingen god, og problemet vil returnere. I dette tilfellet, må du fjerne gips.

gips fjerning

Hvis det gjøres nøye, kan du fjerne gips selv. Finn stenderne i veggen og bruk en skarp verktøy kniv til å skjære gjennom gips der det ikke koble til en stud. Fordi du må kvitte deg med gips uansett, spiller det ingen rolle hvor mange kutt du gjør, eller hvis stykket kommer av intakt. Når du jobber med mugne gips, sammen med vernemaske og beskyttelsesbriller for å hindre smitte fra formen. Kast den mugne materialet direkte i en søppelbøtte eller dumpster. Er du i tvil om din evne til å fjerne gips, ta kontakt med en profesjonell for å få hjelp.

Festing problemet

Når du fjerne og erstatte gips, må du fikse fukt problemet. Hvis formen utviklet på grunn av overflatefuktighet, slik som kondens fra et bad eller oppvaskmaskin, bør du vurdere å kjøre en avfukter i rommet til å trekke fuktighet fra rommet. For fuktproblemer som oppstår fra bak må man avtette kilde av fuktighet, enten det er en lekk rør eller et hull som fører til utsiden fuktig luft. Hvis du ikke fikse kilden til fuktighet, vil mold vokse tilbake og ødelegge et nytt sett med gips. Vurdere å male gips med muggresistent eller fuktbestandig maling som et ekstra lag med beskyttelse. Men selv det vil ikke hjelpe hvis du ikke fikse den generelle problemet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com