Instruksjoner for Making Interior Shutters

July 20

Instruksjoner for Making Interior Shutters


Interiør skodder tilbys i mange materialer, inkludert tre, faux tre eller syntetiske skodder. Faux tre og syntetiske skodder er billigere og kan føles som plast. Tre er det mest populære valget, og kan komme i mange forskjellige varianter, inkludert furu, eik, lønn, sedertre, basswood, poppel og or. Innvendige persienner selges i to forskjellige stiler: plantasjen og tradisjonelle. Plantasjen skodder har vokst i popularitet de siste årene, og er tykkere enn tradisjonelle vinduslemmer.

Bruksanvisning

1 Velg et tre som er ekstremt rett og flekker eller maling også. Deretter bestemmer hvordan skodder skal montere til vinduet jamb. Nail trestykker på veggen ved siden av vinduet. Disse vil bli brukt som en mount for skodder.

2 Skjær en stripe av tre, fortrinnsvis en 1-tommers med 2-tommers til ønsket lengde av lukkeren. A 1 av 2 faktisk måler 3/4-tommers med 1 1/2-inch som er ønsket størrelse. Skjær så mange brikker som nødvendig avhengig av målinger tatt. Dele høyden på vinduet ved bredden av lamellene for å få antall biter nødvendig. Etter å kutte, sand brikkene til den nøyaktige størrelsen og føler at det er ønskelig.

3. Rammen er bygd ved liming deler av de fremre bordene sammen og deretter å spenne dem fast, etterfulgt av sammenføyning av ryggplater sammen side-ved-side med lim og en klemme. Bor hull til pinnene. Disse må måles og boret i akkurat rett sted for å holde lamellene helt horisontalt. Bruk en stift til å koble vippelinjen til hver spjeldet. Kontroller at tilt baren er i stand til å flytte og rotere alle lamellene i kor.

4 rabbet topp- og bunnskinner. Dette vil tillate lamellene til helt tett. Lage en liten fordypning i den øvre skinnen for å tillate vippelinjen for å passe inn i den lukkede stilling. Sett spjeldene som er pin montert inn i rammen. Dette tillater dem å lett bli erstattet hvis brutt.

5 Nøye full skodder med beis eller maling. Malt skodder trenger å bli pusset, primet, pusset igjen og til slutt malt. Stained skodder må tørkes av alle drypper når du er ferdig og deretter dekket med et klart lag med finish.

6 Tapphull ut for hengsler ved å bore et pilothull i lukkeren og gjenta for alle hengsel hull. Skru deretter alle hengslene til lukkeren. Skru en hengende strimmel til stenderen på begge sider av vinduet. Deretter plasserer skodder i åpningen og plassere mellomlegg på toppen og bunnen for å holde dem på plass. Markerer foringsrøret ved toppen av hver hengsel. Overfør merket til hengende bånd for å vise hvor du skal stille opp hengslene på vinduet.

7 Skru hengslene som allerede er festet til skodder til hengende stripe med en skrutrekker. Deretter lukker skoddene for å sørge for at de er i god stand.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com