Hvor å Feilfri Alabaster

August 13

Alabaster er et vakkert myk stein som har blitt brukt til å lage knickknacks, bokstøtter og utskjæringer i løpet av årene. Hvis du har elementer laget av alabast i hjemmet ditt, er det viktig å vite hvordan du rengjør disse objektene trygt og effektivt.

Bruksanvisning

Hvor å Feilfri Alabaster

1 Unngå å bruke vann. De fleste folk ikke innser at vann er den største fienden av alabast og kan ødelegge utseendet på myk stein. I stedet, støv dine knickknacks og utskjæringer laget av alabast regelmessig med en myk klut.

2 Rengjør alabast med tørr boraks for å fjerne røyk oppbygging skitt og annet rusk. Dypp en fuktet klut til tørt boraks og forsiktig gni det på objektet. Når du er ferdig, tørk grundig med en ren, myk klut.

3 Tenk neglelakkfjerner. For å fjerne flekker fra alabast, det kan gjøre utslaget. Stikkprøve et område først og bruk neglelakkfjerner med måte. For å fjerne flekken, DAB en bomullsdott i litt neglelakkfjerner (ikke mette det) og gjelder for beis.

4 Opprettholde alabast vakre utseende med vanlig støvtørking. En røykfritt miljø vil kutte ned på tung rengjøring og flekkfjerning.

Hint

  • Ikke vask alabast i vann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com