Hvordan jeg Stripen Stain Fra kjøkkenskap?

July 17

Hvordan jeg Stripen Stain Fra kjøkkenskap?

Hvordan Stain Works

Beis er sammensatt av pigment, oppløsningsmiddel og bindemiddel. Løsningsmidlet hjelper pigment og bindemiddel synke inn i porene i veden; bindemiddelet fester det til veggene i porene. Når løsemiddelet fordamper, er du igjen med permanent beiset tre. For å bli kvitt flekken i treets porer, må du fjerne noe av veden selv. Før du setter ut for å fjerne flekken, avgjøre om det er verdt det. De fleste gamle skap kan lett pusset opp av tre rengjøringsmidler som fjerner bygget opp voks og fett eller kan males for å dekke den gamle finish. Hvis du bare nødt til å kvitte seg med alle de gamle er ferdig, men planlegge din strategi før du starter.

Strategier Før start

Ta alle skapdører og fjern maskinvare. Hvis du vil bruke maskinvaren, gir den en god suge i varmt såpevann og skrubb den med en gammel tannbørste. Undersøk tre i skapdører. Hvis de er finer (tynne belegg av hardtre enn en mykere tre base), kan det være lurt å revurdere stripping og bare ren ved hjelp av én av de lave fuktighet tre rengjøringsmidler som er anbefalt for skallfasetter. Kontroller at veden er solid og erstatte eller sikre løse eller manglende deler.

stripping

Hvis du likevel ønsker å fjerne flekken, må du strippe med ett produkt anbefales for innendørs bruk og deretter sand overflaten for å fjerne resten av finish. Fjern så mye mål som mulig, og deretter bruke en andre lag av stripper, dekke det med vokset papir, og la det sitte en stund før du tørker eller skylling. Den gjeninnføring av oppløsningsmiddel kan trekke opp noe av bindemidlet og pigmentet nær overflaten. Sliping med en eksentersliper bruker middels grus papir bør fjerne det meste av flekken.

Alternative behandlinger inkluderer å tørke av med white spirit (et løsemiddel) eller blekemidler eller ammoniakk (etsende) til forvelle overflaten av veden.

Utvendig "flekkfjerner" er formulert for å fjerne utvendige dekk ferdig, men før du prøver noen av disse, få noen råd fra noen som har brukt dem. De kan bare brukes utendørs --- de fleste av dem krever en nøytraliserende og en grundig skyll med vann.

Fullfør jobben

Kjemisk stripping og sliping er vanskelig på tre flater; når stripperen er fjernet eller sliping er fullført, vil treoverflaten må repareres før en ny finish kan brukes. Sand overflaten med stadig finere sandpapir og påfør et tre sealer for å beskytte treverket. Overflaten er nå klar --- minus et lag --- å Refinish. Selv med tung sliping, vil de fleste tre beholde noen av flekken farge. Velg en flekk som fungerer med den opprinnelige fargen og teste den på et lite synlig del av kabinettet før farging. Ofte trevirke i skapkroppen er forskjellig fra dørene; være forberedt på å korrigere nyanser for å matche dørene til organer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com