Hvordan avinstallerer Cellular persienner

January 2

Hvordan avinstallerer Cellular persienner


Cellular persienner (nyanser) er honeycomb-formet, og de cellulære porene kontrollere hvor mye lys kommer gjennom vinduet, som hjelper med isolasjon. Cellular persienner kan også hjelpe hjemmet ditt bli mer energieffektive, i motsetning til blinds laget av plast og andre materialer. Vær forsiktig med å fjerne mobil blinds, spesielt hvis du planlegger å installere utskifting persienner. Hvis du har tenkt å beholde de eksisterende mobilnettet persienner som er i god stand, kan du videreselge dem, bruke dem i et annet rom, eller gi dem til noen andre.

Bruksanvisning

1 Støv cellular persienner med en fjærkost eller støvsuger pensel før fjerning. Du kan også bruke en fuktig svamp med et mildt vaskemiddel for å fjerne eventuelle flekker som kan være på blinds. Rengjøring av persienner første vil beskytte deg mot eventuelle allergier og støv mens du fjerner de blinde.

2 Trekk ledningen til mobil blinds ned slik at det vil la blinds opp til toppen av vinduet. Dette vil gi enklere tilgang til å holde på de blinde for fjerning.

3 Hold persienner fra begge ender, og skyv rekkverk som kobles til de frem og ned persienner, inntil ryggen klipp og braketten snappe ut blinds. Hvis blindene er for stor for deg å holde selv, har en annen person holde den ene siden, og du kan holde den andre.

4 Skru monteringsbrakettene, enten det er en innsidejobb mount eller utenfor mount. For raskere fjerning, bruke en drill med en sekskant og / eller Phillips driver bit. Pass på at du bruker riktig størrelse drill for å fjerne skruene slik at du ikke strippe skruene.

Hint

  • Plasser skruer og braketter i en sandwich bag eller liten bag for å holde alle skruer og brikkene på plass. Du kan også sette dine mobil persienner tilbake i originalemballasjen eller en plastpose for å beskytte dem mot støv og flekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com