Slik fjerner en teksturerte Wall Finish

December 15

Lei av din gamle teksturerte veggen ferdig? Hvis det er på tide å gi utdaterte veggene et nytt utseende, vurdere skrape av den gamle strukturen, slik at du kan bruke friske strøk med maling til en ren og flat vegg. Fjerne tekstur kan virke skremmende, men det er egentlig en enkel prosess. Bare gi deg selv nok tid og du vil bli ferdig før du vet ordet av det. Her er hvordan.

Bruksanvisning

1 Klargjør alle de materialene du trenger: dråpe klut, hansker, støvmaske skraper, stålull og søppelbøtta med liner.

2 Fjern eller dekk møbler i nærheten av prosjektet, fordi malingen vil spre uansett hvor forsiktig du er.

3 Påfør maling stripper med en pensel, etter produsentens anvisninger, for å løsne den teksturerte maling fra veggen.

4 Bestem hvor stort trykk som kreves for å skrape teksturerte maling av veggen. Spesielt hvis veggene er gips, skyve skrapen i for hardt eller på feil vinkel kan ripe eller huljern gips.

5 Bruke skraper og med riktig mengde press, skrape så mye av teksturerte maling fra veggen. Arbeid gjennom små områder av gangen.

6 Bruk stålull til å skrubbe av eventuelle gjenværende tekstur og glatte den nakne overflaten. Fint sandpapir er et alternativ til stålull.

7 Bruk en fuktig klut til å tørke av støv og løs maling fra veggen. Skyll kluten ofte for å oppdatere.

8 La den nakne veggen tørke helt ut før du bruker sparkel, primer eller ny maling.

Hint

  • Sjekk ut de forskjellige malingsfjerner / stripper produkter til hjemmet forbedring butikken. Bestemte typer anbefales for spesielle prosjekter og programmer.
  • Denne prosessen er ekstremt rotete. Sørg for at dine gulv og gulv er beskyttet i tilfelle du trenger å gå på dem i løpet av prosjektet. De skrapt maling partikler vil holde seg til sålene på skoene dine, og du vil spore dem overalt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com