Hvordan endre en strukturert taket

March 1

Mange boliger har fortsatt popcorn tak, fordi det er en kostnadseffektiv og enkel taket å installere. Endre popcorn tak i en stilig ny himling er enkel i konseptet, men faktisk krever mye av albue fett. Husk at sikkerheten kommer først, så vær sikker på at du bruker riktig øye og lunge beskyttelse når du gjør denne jobben.

Bruksanvisning

Hvordan endre en strukturert taket

1 Kontakt EPA (Environmental Protection Agency) for et testanlegg for å se om taket inneholder asbest. Hvis den gjør det, må du kanskje ta kontakt med en profesjonell tjeneste for å fjerne taket som det er ulovlig i mange stater å ta av og kaste asbest materiale uten sertifisering.

2 Tøm rommet av møbler. Det gjør det enkelt å fjerne alle møblene, men hvis dette ikke er mulig, må du ta det du kan. Alle illustrasjoner og draperier bør fjernes også.

3 Lukk alle åpne kanaler (varme og luft).

4 Rull plast over gulvet og over eventuelle gjenværende møbler. Tape plasten til veggene like over baseboards. Dekke veggene ved taping plast fra taket og tillater den å rulle ned. Fest det på baseboards.

5 Place drop kluter ned over plast slik at gulvet ikke blir glatt.

6 Fyll hage sprøyta med vann.

7 Sett på respirator og briller.

8 Spray taket med vann. Arbeid i små seksjoner --- to til tre kvadrat fot områder --- og få popcorn virkelig fuktig. Vær nøye med å ikke få taket under popcorn våt.

9 Skrap popcorn av taket med skrapen. Fortsett til våt og skrape over taket til all popcorn er fjernet forlate en glatt tak. La det falle i dråper kluter på gulvet.

10 Rull opp plasten med rusk og sted i store søppelsekker til for avhending.

Hint

  • Noen eldre bygninger med popcorn tak har asbest som bare kan fjernes av sertifiserte fagfolk. Dette er for din sikkerhet. Du må sjekke med byen inspektør og EPA for å teste for asbest før du begynner arbeidet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com