Hvordan bli kvitt Roadrunners

December 3

Hvordan bli kvitt Roadrunners


"Pip pip!" er et uttrykk synonymt med roadrunner fugl, et dyr gjort kjent av Warner Brothers tegneserie. Mens roadrunners faktisk gjøre mer av en kurrer lyd, de er byttedyr for Coyotes. Du ønsker kanskje å holde disse grunn fugler, som kan kjøre opp til 17 km / h, ut av hagen din hvis du har baby fugler som hekker, som roadrunners spise slike fugler. Bli kvitt roadrunners gjennom eksklusjons metoder samt kontroll av roadrunner tære på din eiendom.

Bruksanvisning

1 Installer gjerde rundt eiendommen din hvis du ikke allerede har gjerder for alvorlige Roadrunner problemer. Hvis du har fekting, holde alle porter stengt, og varsle familiemedlemmer og venner til å holde portene stenge for å holde ut roadrunners. Mens roadrunners ikke er teknisk flightless fugler, kan de ikke holde seg i luften i mer enn noen få sekunder, noe som gjør det lite sannsynlig at de vil være i stand til å fly over gjerder, spesielt hvis gjerdene er høye.

2 Hold roadrunner byttedyr, for eksempel slanger, jordrotter og mus, ut av hagen din gjennom diverse ekskludering og miljøvennlige metoder. Hold søppelskuret forseglet, og unngå å forlate mat, kjæledyr eller ellers rundt verftet. Sette feller for gnagere og slanger hvis nødvendig. Disse kjøtt kilder har høyt vanninnhold, som holder roadrunners hydrert selv om det ikke er noe vann å drikke.

3 Bruk coyote urin rundt inngangspartier til verksted eller områder du vet er besøkes av roadrunners. Coyotes spise roadrunners, slik at deres duft vil holde fuglene unna. Predator urin vil også arbeide for å holde roadrunner byttedyr ut av hagen din, som coyotes også spise jordrotter.

4 Plant trær og busker i hagen din for å motvirke roadrunners. Disse fuglene foretrekker åpent terreng eller terreng med tørr børste og skrubb bare, og vil holde seg unna områder med mye busker og trær.

Hint

  • Gjerder, trær og busker også vil bidra til å holde jordrotter ut av din hage.
  • Sett lim feller for å fange slanger hjelp prekilled agn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com