Ved å plante Vinca

March 8

Ved å plante Vinca


Vinca er en årlig plante som trives i solrike områder. Hengende kurver og blomsterkasser er også egnede steder for dette anlegget. Det er også kjent som Madagaskar periwinkle. Med riktig stell, produserer Vinca fargerike blomster fra våren gjennom høstmånedene.

planting Tid

Plant Vinca om våren når bakken er en konsekvent 70 grader Fahrenheit - typisk mellom Morsdag og Memorial Day, ifølge University of Illinois Extension nettside. Denne planten tolererer ikke kjølig vårvær og blir gul hvis temperaturen er for kjølig.

grunnforhold

Plasser vinka planter i et område hvor det mottar delvis til full sol hele dagen. Den trives best i godt drenert jord. Soggy forhold slår plantene gul og kan føre til rot og stilk råte.

Størrelse

Vinca planter vokser fra 8 til 12 inches i høyden avhengig av variasjon. Det sprer seg til ca 12 til 18 inches og produserer blomstrer som er 1 til 2 inches i diameter. Bladene er en mørk, glanset grønt.

Vedlikehold

Det er ikke nødvendig å Fjern de vinka planter. Du kan forvente blomstrer fra vårmånedene før en hard frost om høsten. Det er tørke tolerant og blomstrer kontinuerlig selv i intens varme.

farger

Fargevalgene er rikelig med Vinca anlegget. Velg fra blek blå, laks, aprikos, hvit, rosa, bringebær og burgunder blomster. Sentrene har ofte mørk rose eller røde "øyne".

vanning behov

Mange planter visner når de trenger mer vann. Den Vinca anlegget ruller bladene etter å hjelpe den bevare fuktighet. Vanne planten når jorden blir tørr å ta på. Sjekk jorda ofte under ekstreme sommervarmen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com