Hvor mye Ventilasjon er nødvendig for et flatt tak?

March 2

Hvor mye Ventilasjon er nødvendig for et flatt tak?


Flate tak kan også brukes som levende terrasser eller boareal. De kan se mer attraktive eller passe bedre i visse bydeler. Men hvis du har et flatt tak, må du vurdere ventilasjon. Varm luft blir klemt fast på undersiden av taket; Hvis dette skjer, før eller senere taket vil råtne og må skiftes ut. Installere ventilasjon kan bidra til å løse fukt problem, selv om du må også vurdere hvordan du vil varme opp huset om vinteren.

Balansere

Du må finne den riktige balansen når ventilasjons et flatt tak. Hvis taket ikke har nok ventilasjon, kan fuktighet og kondens bygge opp i taket, og få den til å råtne. Men hvis du har for mye ventilasjon, vil du miste varme fra hjemmet og kan ha en vanskelig tid å holde varmen uten å betale ublu priser for varmeanlegget.

Fuktighet

Hovedformålet med ventilasjon er å fjerne fuktighet fra luften. Fuktskader i taket og, hvis venstre ukontrollert, vil til slutt ødelegge den. Således er mengden av ventilasjons man trenger, er den mengde som vil fjerne det meste fuktighet fra luften. Dersom ventilasjonen er ikke tilstrekkelig for dette formål, vil fuktighet ha den samme virkning på taket, som om det ikke fantes noen ventilering i det hele tatt.

Type Ventilasjon

For å lufte din flatt tak, sette åpninger på innsiden av taket så lavt som mulig og koble dem til vents på toppen av taket. Innsiden åpninger, kalt inntaksåpninger, at luften kan reise gjennom dem og deretter ut av huset. I tillegg bør ventilasjonssystemet utformes slik at luft strømmer gjennom hele taket i stedet for å bare gjennom enkelte deler av taket.

Isolasjon

De fleste flate tak er ikke isolert. Men hvis du er bekymret for at huset blir kaldt om vinteren, kan du installere isolasjon under taket. Torvmose og sagflis er effektive isolasjonsmaterialer. Når isolerende taket, mener at isolasjon kan absorbere fuktighet og blir våt, til slutt gjør ventilasjonen mindre effektive.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com