Hvordan kan jeg drepe Mold Inside Trailer Walls?

December 23

Mold favoriserer dårlig ventilerte, fuktige områder. Dette gjør mold vanskelig å kontrollere i trange områder som innvendige vegger. Men hvis problemet er venstre ukontrollert, kan det bli en helserisiko.

Killing Mold

Før du kan behandle mold, må du fjerne veggen bord eller ta fra hverandre veggen helt. Mold vokser dypt inne porøst materiale som tre kan ikke bli drept, så det er best å erstatte områder der mold problemet stikker dypt. Soppdreper eller en husholdning desinfiserende som blekemiddel vil ta vare på mold vokser på overflaten av tre og på ikke-porøse overflater som metall. Ozon sjokkbehandling gjøres med en ozon generator dreper mugg i et stort område på en gang. Når du dreper mugg, vil du fortsatt nødt til å fjerne sopp partikler fra området.

helserisiko

Mold problemer venstre ukontrollert ofte heve eksisterende allergiproblemer. Ozon sjokk behandlinger bør gjøres kun når levende ting ikke er i området. Høye konsentrasjoner av ozon kan rense et område, men er også skadelig for mennesker og dyr.

Forebygging

Killing mold uten å ta årsaken til det vil bare føre til mer mold problemer på veien. Åpne dører til tilhengeren på tørre dager for å hjelpe ventilere det. Begrens mengden av fuktighet ved tørking kondens og søl med et rent håndkle. Kjør en avfukter for å redusere fuktigheten i luften.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com