Hvordan bli kvitt edderkopp midd innendørs

March 18

Spider midd kan bli et stort problem hvis de begynner å infisere plantene dine. De skal beite på plantene og la bladene gulnet og strødd med små, rustlignende flak. Disse midd kan komme på noen innendørs planter du av og til tar utenfor for frisk luft, og kan deretter spres til andre planter i ditt hjem. Spider midd trives i varme, tørre områder, så holder plantene våt og i fuktige forhold er den beste måten å bli kvitt midd.

Bruksanvisning

1 separat alle planter som har edderkopp midd skader fra de som ikke gjør det, holder de skadde plantene i en klynge langt borte fra de andre; flytte dem til et annet rom som fungerer best. Dette hindrer midd fra å komme til andre planter.

2 Plasser infisert potteplanter i fat fylt med vann, eller henge dem direkte over slike fat for å opprettholde en høy grad av fuktighet. Plasser og kjøre en luftfukter nær plantene hvis du har en.

3 Spray plantene med en tåke av kaldt vann fra en sprayflaske to til tre ganger hver dag for å holde plantene fuktige og midd unna.

4 Bland vannet med like deler isopropyl (rensealkohol) og spray det på plantene minst en gang om dagen mens du fortsetter den vanlige vannspray beskrevet i trinn 3. alkohol dreper midd på kontakt og bør ikke skade plantene fordi det fordamper raskt.

5 Få en tilførsel av rov midd fra en hagebruk detaljist og plassere dem på plantene hvis problemet vedvarer. Disse midd er rovdyr; de vil spise edderkoppen midd og ikke plantene selv.

6 Bruk en miticide kjemisk til plantene hvis ingenting annet fungerer, bruke det en gang hver fem dager. Denne metoden er tryggere for innendørs planter enn utendørs seg; innendørs planter sannsynlig ikke er hage grønnsaker som smak og næringsstoffer kan bli påvirket av kjemikalier.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com