Standard Picture Window Størrelser

March 17

Det er en enkel måte å legge til visuelle drama til ditt hjem eksteriør og interiør og skape en følelse av åpenhet og flyt mellom innsiden og utsiden. Bilde vinduer gir åpne glassflater som gir lys og utvendig utsikt inn i hjemmet. Fra utsiden, minimal vindussprosser og noen glassruter tegne et betrakterens øye rett til vinduet. Bilde vinduer kan kjøpes forhåndslagde eller bygget inn i en struktur rammeverk.

Definisjon av Picture Window

Bilde vinduer er vinduer uten sprosser eller separate ruter, designet for å ramme en utvendig liggende eller visning, slik at beboerne i hjemmet se landskapet som om det var et bilde. Bilde vinduer er også brukt til å gi mer lys inn i et rom og kan plasseres som clerestory vinduer, som er installert på høyere høyder enn andre vinduer. Noen produsenter bygge mindre, enkeltrute panoramavinduer utformet for å ramme en visning i en mindre plass, slik som på slutten av en korridor eller i løpet av en kjøkkenvask. Bilde vinduer kan også bygges på byggeplassen i stedet for å bli kjøpt fra en produsent.

Bilde vindusstørrelser

Standard bilde vindusstørrelser er vanligvis referert til som lager vindusstørrelser. Bestandsstørrelsen hjelpe kjøperen å skille mellom hva som er tilgjengelig for kjøp med en gang, eller som lett kan produseres, og hva som er en tilpasset størrelse. Stock bildevindusstørrelser starter på 12 inches i bredde og høyde, og øker i størrelse ved 6 inches - ie18, 24, 30, 36, 42, 48 tommer. Avhengig av produsenten, kan en aksje bilde vindu være så stor som 72 inches i høyde og bredde. Størrelser så høye som 96 inches eller mer er vanligvis skredder bestilt fra en produsent. Noen produsenter kan vurdere mindre bildevindusstørrelser, for eksempel 12- og 18-tommers bredder, for å være tilpasset vinduer.

Bruke Picture Windows

Dennis Wedlick, forfatter av boken "Good Hus Parts," antyder at bildet vinduet kan fungere best når stilen eller formen på vinduet integreres med den generelle karakter av hjemmet. For eksempel, en gruppe av vinduer er lagt sammen på en enkelt vegg fungerer godt med et moderne hjem. I denne type design, kan samme størrelse vinduer rettes på rad, eller flere størrelser kan arrangeres for å fremstå som et større vindu, for eksempel en stor firkantet bilde vindu flankert av to smalere vinduer.

Building Bilde Windows

Kunnskapsrike snekkere kan bygge panoramavinduer. Vindusåpningen er en del av den utvendige veggkonstruksjonen, og snekkeren rammer åpningen med en vinduskarm og casing. Den passende stykke glass er kjøpt og plassert i ramme og tettet rundt kantene for å hindre at vind og vær fra å komme inn rundt glasset. Denne type av bildevindu kan bli referert til som en "stasjonær vindu", et navn som indikerer at vinduet ikke kan åpnes.

Typer Picture Windows

Ikke alle vinduer er enkle glassruter. Bay og bue vinduer er en variant av vinduet bilde som bruker mer enn en enkelt rute av innrammet glass for å skape en bred, utvendig utsikt. Casement vinduer er et annet eksempel på et bilde vindu som inneholder mer enn en glassrute. Casement vinduer operere som et par vinduer som sitter ved siden av hverandre og er hengslet langs de ytre sidene av den generelle ramme. Vinduene åpne ut eller svinge inn, avhengig av kravene til byggmester eller hjemme eieren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com