Hvordan Flekk Betong Fargevalg

December 26

Hvordan Flekk Betong Fargevalg


Beising betong er blitt en moderne måte å bringe farge i en ellers industrielle ser gulv eller mot. De fargevalg for farget betong er uendelige. Den faktiske fremgangsmåte for farging av betong består av å bruke en blanding av metalliske salter, syre, og andre materialer for å bevirke en kjemisk reaksjon som endrer fargen av betongen. For at dette skal skje, må betongen ikke har noen herder eller sealer før påføring av syre.

Bruksanvisning

1 Velg område av betong som du ønsker å farge. Sørg for at området du har valgt ikke har noen selfangere eller syre vil ikke fungere, og du kan ødelegge finish av betong.

2 Gå til en lokal jernvarehandel for å få fargeprøver av syren tilgjengelig for flekken betong. Husk fargeprøver som tilbys av produsentene tjener bare som en veiledning, siden hver konkret område har en unik gråtone som kan endre sluttresultatet. Velg den fargen du liker best med tanke på fargen på veggene og møbler i rommet der du skal flekke betongen.

3 Utpeke en liten gruppe med betong som er ute av syne, for å teste syre fargen du har valgt. Dette trinnet er viktig for å sikre at den resulterende fargen er det du ønsker. Box av området med malere tape og anvende en fortynnet 1: 1 oppløsning av syre og vann. La det tørke i tre timer for å se fargen generert.

4 Klargjør området ved å feie den betongen som du ønsker å farge. Støvsug eventuelle sprekker for å fjerne støvpartikler og deretter fylle dem med betong lim. Hvis det er et gulv som hadde teppe fjernet og det er fortsatt limet fast til betongen, må du bruke et lim fjerning løsning å fjerne det. Til slutt vaskes det konkrete område fullt med vann og bruke vann vakuum for å suge vannet opp. La det tørke i minst 24 timer.

5 Beskytt kroppen din fra syre ved å bruke tykke klær og bruker briller for å beskytte øynene.

6. Bruk en bøtte til å fortynne syren med vann i en 1: 1-forhold. Fyll sprøyten med fortynnet syre og begynner å sprøyte området av betong på en systematisk venstre mot høyre mote. Ha en hjelper følge sprøytemønsteret med en kost for å hjelpe skrubbe i syre. La området tørke i minst 24 timer.

7 Rengjør farget betong område med en blanding av natron og vann for å fjerne eventuelle gjenværende syre som kan være igjen på overflaten. Påfør betong sealer når området er tørt med rulle. Re-coat med sealer etter første strøk har tørket.

Hint

  • Aldri tråkke på eller plasser noe på konkret område som har nylig påført syre eller det vil etterlate et varig preg på betong.
  • Fargekart levert av selskaper som selger syre å farge betong er bare guider, siden hver konkret mål har sin egen unike grå nyanse som kan endre sluttresultatet.
  • Sørg for å beskytte øynene med vernebriller ved bruk av syre til betongen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com