Når Trimming et soverom med en base du forlater jeg en Gap eller Har Trim gå hele veien til gulvet?

March 12

Når Trimming et soverom med en base du forlater jeg en Gap eller Har Trim gå hele veien til gulvet?


Base Støping er en av de enklere listverk som skal installeres. Den festes til veggen langs gulvet og går rundt på soverommet. Ved døråpninger, det butts opp mot foringsrøret - støpe som omgir karmen. En korrekt installasjon later ingen hull mellom basen og ferdig gulv.

Hard Flooring

Basen støping installasjon skjer etter det ferdige gulvet er lagt, med unntak av et teppe installasjon. Det installeres direkte på toppen av det nye gulvmaterialet uten et gap. Dette gjør keramiske fliser, tre eller laminatgulv å flytte under støping som det utvider seg og trekker seg sammen.

Hvis små hull vis mellom bunnen og den harde overflaten gulvet, en sko støpe dekker dem for å fullføre støpe installasjonen. Vinylgulv ikke flytte, men basen installasjon vedvarer etter at vinyl er lagt.

tepper

En teppebelagt gulv krever et gap mellom base molding og det uferdige gulvet der teppet installasjonsprogrammet vil brette klippekanten av tepper under basen. En halv tomme er vanlig, men tykkere tepper kan kreve en høyere gap.

Base molding lagt til etter teppe installasjon er vanskeligere fordi teppet gjør det vanskelig å holde basen nivå med gulvet. Teppe montører foretrekker å legge tepper etter basen molding slik at de kan brette trimmet kantene teppe under den.

ujevnt gulv

Ujevne gulv presentere et problem. Gulvet stiger og faller tvers over lengden eller bredden av rommet og basen støping er ikke fleksibel nok til å følge endringene i høyden. Resultatet er uunngåelig og betydelige åpninger mellom støping og det ferdige gulvflaten. En sko eller kvart-rund støping vil bidra til å dekke mellomrommet, men i alvorlige tilfeller, vil skoen formen har en serpentin eller bølget opp-og-ned utseende.

soverom Base

Installasjon av basen støping i et soverom begynner ved en døråpning etter at døren foringsrøret er installert. Molding er installert bit for bit som installatøren beveger seg rundt i rommet. Ingen hull er igjen mellom det ferdige gulvflaten og støping. De innvendige hjørner er klare snitt for å imøtekomme out-of-torget hjørner og sesongutvidelse tre og sammentrekning som viser hull. Gjæring snitt utvendige hjørner er individuelt kuttet for å passe, limt og deretter spikret sammen for å forhindre sesong hull.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com