Hvordan henge Designer gardiner

March 13

Hvordan henge Designer gardiner


Når du bruker penger på designer gardiner for vinduene, er det bare fornuftig å ta seg tid til å henge dem på riktig måte. Dette er ikke vanskelig, men det tar litt tid å sørge for at alle de små detaljene er tatt vare på for å sikre en ryddig og skarp utseende. Lær hvordan å henge designer gardiner og skape vakre vinduet gulvbelegg for ditt hjem.

Bruksanvisning

1. Mål utenfor bredden av vinduet. Gardinstenger bør strekke seg utover en vindusbredde med opp til fem inches. Hvis gardiner er spesielt tung, må du kjøpe solide gardinstenger som vil være i stand til å bære vekten av gardinene. Velg og kjøpe din gardin stang.

2 Installer gardin stang hardware over vinduet i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk blyanten til å plassere små merker som er nødvendige for å montere hardware, og bore maskinvaren inn i veggen. Hvis gardinene er tunge, ankere bruk veggen for å sørge for at gardinstenger tåler vekten av gardinene.

3 Steam stryke gardiner, slik at de er glatte og godt ute. Hvis det er ruffles på gardiner, disse må alle være nøye strykes også.

4 Installer gardinene på stangen. Legg dem over et flatt underlag for å plassere gardinene på stangen. Eventuelle gardin samler ikke trenger å bli justert ennå.

5 Installer gardin stang på montert stang hardware over vinduet.

6 Klatre steg stige og justere rynker. Finn midtpunktet av vinduet på gardin stang og plasser innerkantene av gardinene på dette punktet. Juster samler på hver side. Hvis det er gardin overskrifter (volanger øverst på gardinene), sikre at de er riktig plassert på toppen av gardinene. Tak i overskriften med en hånd og trekke den nederste delen av gardinene med den andre hånden for å få den riktige virkning. Jobb deg over hele toppen av gardiner for å justere spissen.

7 Trekk ut nedre kant av gardinene slik at de henger jevnt.

8 Installer krokene for dine tilknytninger omtrent to tredjedeler av veien ned fra toppen av gardinene på utsiden kanten av gardinene. Heng tieback løkkene på krokene og justere gardiner i tilknytninger.

9 skritt tilbake og se for å sørge for at gardinene henger jevnt og pent.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com