Ulempene ved Takrenner

February 25

Det er mange ulemper å ha takrenner på huset ditt. Vedlikeholde takrenner og holde dem renset ut kan være mye arbeid. Drenering fra sine nedløpsrør kan ødelegge området hagen din som vannet fra downspout er rettet mot. De fryse opp med vann om vinteren, noe som kan føre til strukturelle skader til ditt hjem. De er svært kostbare, sette deg tilbake tusenvis av dollar for sin installasjon.

Skade på Landscaping

En av ulempene ved takrenner er at konsentrasjonen av regnvann som kommer fra dem må gå et eller annet sted. Dette kan vise seg å være et problem for området av plenen at vannet ledes til å strømme inn. Et tak sprer naturlig regnet jevnt rundt sider av huset. Med en downspout høyt volum av vann kan oversvømme et område, slik at gjørme pytter og drepe flom-sensitive gress, buskas og trær.

Skade på Hjem

I et kaldt klima, har en tendens vann til å fryse inne i takrenner. Dette får dem til å utvide og trekke bort fra huset. Dette kan koste dyrt for reparasjoner hver vår. En av de største ulempene med rennene oppstår når de fremdeles er frosset, men snøen på taket smelter fra bunnen opp. Denne langsomme smelte tendens til bassenget med ingen steder å gå, men kriker og kroker som fører inn i veggene i huset ditt. Dette kan resultere i noen store vannproblemer.

farer

Bladene forårsaker tresko i rennene, og de slutter å virke. Takrenner må rengjøres et par ganger i året på grunn av dette. Selv de rennene som hevder de aldri må rengjøres gjøre! Dette kan være en jobb som går på flere dager, avhengig av størrelsen på ditt hjem. En ulempe med å ha takrenner er å måtte jobbe på en høyde på en stige, noe som kan være farlig, og ikke minst faren for arbeider rundt elektriske ledninger som kan være i nærheten av takrenner. Ringe i fagfolk til å rense takrenner kan være svært kostbare.

Gnagere

En annen ulempe med å ha takrenner er at de gjør gode boliger for medlemmer av gnager familien som chipmunks og ekorn. De Scurry langs innsiden av rennene som om de er i sitt naturlige habitat. De lagrer eikenøtter og andre gnagere matforsyninger i rennene. Dette ikke bare tresko opp takrenner, oppfordrer det også varmints å føle seg hjemme. Det tar ikke lang tid for dem å bosette seg på loftet og innenfor murene.

Koste

En av de største ulempene med å sette takrenner på ditt hjem er bekostning. Det er svært kostbart å sette opp disse vannførende avløp som er ment å hjelpe deg å opprettholde ditt hjem. Takrenner for en gjennomsnittlig størrelse hjem kan koster tusenvis av dollar. For større boliger, kan utgiftene overstige ti tusen dollar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com