Hvordan bli kvitt Hjem parasitter og andre bugs

January 15

Hvordan bli kvitt Hjem parasitter og andre bugs


Eksterne parasitter kan hjemsøke ditt hjem og gjøre livet surt for din følgesvenn dyr og din familie. Lopper, flått, midd og lus kan komme inn i tepper, møbler og sengetøy. Du må drepe lopper og flått på hund eller katt, men også drepe eggene som klekkes senere. Dette krever en vedvarende rengjøring innsats og bruk av forbindelser for å bidra til å drepe lopper og andre insekter i ditt hjem. Noen av disse produktene er svært giftige og bør brukes med stor forsiktighet og kun i henhold til instruksjonene. Andre mer naturlige metoder for å drepe eksterne parasitter og andre bugs.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt Hjem parasitter og andre bugs

1 Shampoo din hund eller katt med en sjampo anbefalt av veterinær. Voksne lopper tilbringer mesteparten av sin tid på dyret og, ifølge University of Kentucky, kan legge opptil 50 egg per dag. Eggene faller av dyret og jord i tepper og under puter. En loppe kam kan brukes til å fjerne de voksne lopper fra dyrets pels. Gi kjæledyret ditt en av aktuell eller oral "en gang i måneden" loppe kontroll produkter for å hindre fremtidige angrep.

2 Støvsug tepper og møbler grundig. Dette fjerner voksne lopper og egg fra fibrene. Vacuum sengetøy under sofaputer og rundt områder der husdyr sove og spise. Spray vakuum posen med et plantevernmiddel som dreper lopper og flått, stifte det lukket og kast i en utendørs søppel beholder.

3 Forbered ditt hjem for å dusje med insektmiddel. Fjern alle lagret materiale slik insektmiddel kan bevege seg gjennom alle områder. Sørg for å fjerne leker og andre materialer i kontakt med barn. Fjern Dyremat og containere og dekker fisken tank og andre kjæledyr bur. Vask pet sengetøy grundig.

4 Spray hjemmet ditt grundig med en loppe og krysser insektmiddel. Du må bruke et insektmiddel som vil drepe voksne lopper og flått og også undertrykke utviklingen av egg og larver. Produkter med permetrin og Methoprene eller Pyriproxyfen kan oppnå begge disse målene, ifølge Texas A & M University. Hvis en fogger brukes, pass på at du bruker riktig mengde for arealet av ditt hjem.

5 Unn hagen din med insektmiddel. Hvis kjæledyret ditt tilbringer tid utenfor, det er en sannsynlighet for å plukke opp eksterne parasitter igjen fra lopper og flått gjemmer seg i gresset. Ifølge VetInfo.com, bør du bruke en verftet spray formulert for lopper og flått. Det er bare nødvendig å behandle deler av verftet som holde deg varm og fuktig. Et produkt som kalles Avbrudd inneholder nematoder, en mikroskopisk orm-lignende skapning, som lever av loppe larver. Kiselgur (mikroskopiske skjell) skader exoskeletons av lopper, flått og andre insekter og kan spres i hagen for å hindre re-angrep.

Hint

  • Hold familie og kjæledyr ut av huset etter sprøyting insektmiddel før sprøyte tørker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com