Hvordan endre fargen på Old Wall Tile

March 23

Hvordan endre fargen på Old Wall Tile


Gamle veggfliser kan virkelig date en plass i hjemmet ditt. En farge som var på moten i 1950 kan ikke matche resten av innredningen din i dag. Endre ut gamle veggfliser kan være en stor oppgave, fordi mørtelen som holder dem på plass er vanligvis så mye som en tomme dyp, og fjerne dem kan skade veggen bak. Av denne grunn, den raskeste måten å oppdatere rom og endre farge på flisene er å male dem.

Bruksanvisning

1 Rengjør flisene godt. Fjern eventuelle såpe avskum, støv, skitt eller annet rusk som kan forstyrre med maling evne til å binde med fliser. Skyll flisene godt og la dem tørke helt.

2. Maling hver flis med en uretan-basert maling. Bruk en vinklet pensel til å kutte i kantene av hver flis, unngå fugemasse linjene for den mest naturlige utseende. Pensel i én retning på hver flis for å unngå krysser merker eller penselstrøk vises på de ferdige fliser. La malingen tørke helt.

3 Paint en uretan fugemasse på flisene for å forsegle i maling og gjøre flisene vanntett. Mal sealer i overlappende strøk for å unngå tapte områder og la det tørke helt.

4 Påfør fugemasse maling til fugemasse linjene hvis de blir misfarget, eller å koordinere fugemasse farge med nye fliser farge. Bruk en kunstners pensel og små slag å male fugemasse. La det tørke helt. Grout malinger inneholder en ekstra sealer; er det ikke nødvendig å forsegle den malte massen i tillegg.

Hint

  • Rengjøring er det viktigste skrittet for å sikre vedheft av malingen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com