Hvordan kan jeg gjøre mitt Avocado Plant Gi frukt?

February 27

Hvordan kan jeg gjøre mitt Avocado Plant Gi frukt?


Avokado er tropiske eviggrønne trær innfødte til Mellom-Amerika som kan vokse så høyt som 40 til 80 fot. Blomstene er små og grønnlig farge med både mannlige og kvinnelige deler. Frukten av avokado har en buttery konsistens med en læraktig hud, og kan være rund, oval eller avlang i formen. Den har en stor frø som ligner et egg. Avocado trær kan ta så lenge som syv til ti år å bære frukter, men det finnes måter å tvinge tidligere fruiting.

Bruksanvisning

1 Velg en plante med godt drenerende jord som mottar noen skygge. Sørg for at området er beskyttet mot ekstreme vinder fordi avocado tre er sprøtt og frukt og blomster kan bli skadet. Kontroller at jord pH er nøytral, eller omtrent 6,5.

2 Grav et hull som er litt større enn avocado plantens rot ball med en hagearbeid spade. Plasser rotklumpen av anlegget i hullet og dekke med jord. Klapp jorden ned for å unngå å etterlate noen luftlommer.

3 Vann Avokado planten ofte i løpet av våren, sommeren og høsten. Ikke vann anlegget i vinter. Jorda bør aldri være helt tørr, men ikke over-mettet. Når anlegget er et år gammel, kan du bruke en sitrus gjødsel for å hjelpe til med vekst. Finn sitrus gjødsel hos din lokale hage forsyning butikken.

4 Lag noen små kutt i anlegget hvis det ikke blomstrer. Kutter bør være liten for å unngå skader på treet, og gjorde bare hvis treet er ikke mindre enn 1,5 fot. Denne legger vekt på treet, noe som tvinger den til å blomstre og frukt.

Hint

  • Planting type A og type B avocado planter kan også hjelpe med fruiting grunn av kryss pollinering. Den En type åpner i morgen, stenger midt på dagen, og åpner igjen på ettermiddagen neste dag, mens B type åpner i ettermiddag, stenger i kveld og gjenåpner neste morgen. Bruk en liten pensel eller makeup børste for å overføre pollen fra pollenbærere av en blomst til pistil av en annen for best resultat.
  • Vær forsiktig når du bruker skarpe hageutstyr. Bruk vernehansker for å unngå skader.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com