Hvordan matte med skum bord

February 27

Hvordan matte med skum bord


Innramming et bilde og henge det på veggen kan bidra til å bringe nytt liv til et kjedelig rom, men hvordan du gi nytt liv trenger til en gammel bildet? Legge til en farge-koordinert matte på dine fotografier kan gjøre bildene dine pop ut av sine rammer. Ved hjelp av skum bord for å lage din matter er en billig måte å introdusere en fargeklatt til bildene dine.

Bruksanvisning

1 Mål innsiden av rammen og ta målingene på et stykke papir. Line opp den ene siden av skum bord med en rett kant, slik som kanten av et bord eller benk. Overfør målene til din skum bord ved hjelp av rett kant, linjalen og blyant for å lage rette linjer.

2 Klipp et stykke skum bord med en hobby kniv, være forsiktig med å skjære rett gjennom blyantstreker.

3 Mark og klippe et rektangel i midten av skum bord som er mindre enn ditt bilde med minst en tomme på hver side. Dette vil skape plassen der bildet vises bak matten.

4 Sett din matte og foto innsiden av rammen for å sjekke at alt ser ut slik du trodde det. Gjør eventuelle justeringer som du ønsker å fargen på matten eller størrelsen på åpningen.

5 Legg fotografiet med forsiden ned på en ren overflate og sette en tapebit langs en ​​av kantene, slik at for halvparten av stripen for å henge over kanten av bildet.

6 Snu papiret og legg matten nøye over bildet, trykke ned bare når bildet blir riktig justert i matten.

7 Slå matten og fotografere over, være forsiktig med å skifte bildet fra sin posisjon. Tape de tre gjenværende sider av fotografiet inne i matten.

8 Plasser fotografiet og matte på innsiden av rammen og forsegle iden av rammen før henging.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com