Hvordan koble opp en Pool Frog sykler 5100

March 2

Regelmessig vedlikehold av et svømmebasseng kan ta bort fra tid tilbrakt svømming i bassenget. Uten vanlig omsorg, kan vannet være usikre for svømming. The Pool Frog sykler 5100 er en enhet som festes til bassengets pumpe filter avkastning som automatisk fordeler riktig mengde klor. Det betyr at det er en mindre vedlikehold oppgave for utvalget eieren å gjøre etter den første Frog sykler installasjon og oppsett. Frog Cycler installasjonen er rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Ta en prøve av bassengets vann før du begynner, ved hjelp av en vannprøve test kit. PH-verdien bør være mellom 7,2 og 7,8. Total alkalitet bør være i området fra 60 til 120 deler per million. Kalsiumhardheten bør være mellom 150 og 400. Det bør være mindre enn 1500 deler per million av totalt oppløste faste stoffer. Stabilisator bør ligge mellom 20 og 80 deler per million. Fritt klor bør være mellom 0,50 og 1,0 deler pr million. Hvis noen av disse er utenfor rekkevidde, legge til det aktuelle produktet for å bringe vannet innenfor akseptable grenser.

2 Slå av elektrisk kraft til svømmebassenget filtreringssystem.

3 Wrap Teflon tape rundt begge ender av kort stykke polyvinylklorid eller PVC, rør som følger med monteringssett. Skru den ene enden av røret inn i åpningen på bassengfilteret tilbake. Trekk røret ikke mer enn to omdreininger med en skiftenøkkel, men ikke stram.

4 Skru Pool Frog sykler 5100 på den andre enden av stykke PVC-rør. Stram den slik at sykler er oppreist. Ikke stram tilkoblingen.

5 Wrap Teflon tape rundt gjengene på en slange adapter. Fest slangeadapteren inn i åpningen på sykler. Ikke stram tilkoblingen.

6 Skyv den åpne enden av bassenget filterreturslangen på den åpne enden av slangeadapteren. Skyv en slangeklemme på enden av slangen. Fest slangeklemme med en skrutrekker.

7 Slå på kameraet igjen til svømmebassenget pumpe.

8 Åpne toppen av sykler og sett en frosk sykler mineral reservoar inn i åpningen. Lukk Cycler. Overvåke mineral tall daglig og juster Cycler som er nødvendig for å holde vannet balansert.

Hint

  • Som du gjør de første vannbalanse justeringer på sykler, bare skru justeringshjulet i halv trinn snarere enn full trinn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com