Stensiler og oppskrifter for Walls

March 15

Stensiler og oppskrifter for Walls


En interiørdesign budsjettet kan kjøre raskt, men det tar ikke mye penger for å oppnå en dyr titt på veggene. Bruk av sjablonger og mønstre for vegger kan skape unike design eller mønstre, og disse ser kan lett bli ferdig i en helg. Mange maling butikker tilbyr "avvise" maling til en sterkt rabattert pris, noe som gjør prosjektene enda rimeligere.

Diamant

En diamant mønster lett kan opprettes ved hjelp av malere tape, ved å starte øverst i hjørnet av en vegg og taping på en diagonal til gulvet. Jevnt fordelt strimler tapet parallelt med det første, med strips tapet på tvers på samme måte, vil skape en diamant mønster. Maleri hele eller annenhver diamant vil skape ønsket mønster. Størrelsen av diamanter kan reguleres med hvor mye plass som er mellom strimlene; den større avstand mellom maskeringstapen, jo større diamanter. Det er også maler tilgjengelig for diamantmønster.

Den enkleste måten å oppnå en multi-farget diamant utseende er å først male veggen med en av de ønskede fargene, deretter male tapede diamanter gratis farge eller farger.

Stripes

En stripete vegg er enkelt å male med malere tape og et nivå for å sikre rette linjer. Vertikale striper trekke øyet fra topp til bunn, og skaper en illusjon av høyere tak, mens horisontale striper flytte fra side til side, og skape en samlet større følelse til et rom. Striper kan være jevnt fordelt eller flere forskjellige bredder og skaper et mer moderne utseende.

kan inkorporeres flere forskjellige farger, eller en mer tradisjonelt utseende kan oppnås ved bare å male striper i en annen farge enn bunnveggen farge. En enkelt malt stripe fungerer også som en billig ramme eller faux molding langs veggen toppen eller bunnen.

Borders

Spraye en grense er langt rimeligere enn en tradisjonell tapet grensen - som krever papir, lim og søknad verktøy. En sjablong som brukes i en repeterende måte langs toppen eller midten av en vegg, og i en annen farge enn bunnveggen, danner en ramme. Denne metoden er også lett å male over hvis ønskelig. En ramme kan også oppnås ved hjelp av stempler eller svamper i et repeterende mønster.

Wall Art

Enkel vegg kunst kan oppnås ved hjelp av malere tape eller en stor sjablong og maling. Merke av firkanter eller andre geometriske figurer, og fyll med maling for å skape en kunst display. Figurer eller andre motiver som sirkler eller hjerter kan spores og fylt med maling.

Koste

Det er billigere å male et mønster eller sjablong på en vegg enn dekke det med bakgrunn eller andre tapeter. Mønstret og folierte maling er også tilgjengelig, og skape enda mer kontrast.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com