Brune flekker på Viburnum

March 8

Viburnum er et geni av tempererte klima busker og trær. Brune flekker på Viburnum er et symptom på flere sykdommer som kan redusere kraft og redusere den estetiske verdien av anlegget. Økende luftstrøm og unngå fuktighet på bladoverflatene kan bidra til å forhindre smitte, mens tidlig kjemisk kontroll kan redusere alvorlighetsgraden av disse sykdommene.

Fungal Leaf Spots

Viburnum er utsatt for flere sopp blad spot sykdommer, inkludert Cercospora, Phoma, Phyllosticta og Plasmopara viburni (dunete mugg). Cercospora, Phoma og Phyllosticta blad spot infeksjoner produsere små kantete flekker med rød til brun farge på blad vev. Som sykdommer fremgang, flekkene forstørre og flette. Dunete mugg symptomene vises på den nedre side av bladoverflater. Symptomer først vises som lysegrønne flekker og skifte til rødt og brunt som sykdommen utvikler seg. Forhindre sopp blad spot smitte ved å øke luftsirkulasjon for å hindre frie fuktighet på blad flater og gjelder soppmidler for å kontrollere alvorlige infeksjoner.

Bakteriell Leaf Spot

Bakteriell bladflekker er en sykdom av Viburnum, forårsaket av bakterien Pseudomonas syringae. Sykdommen utgangspunktet fører sunkne vann-gjennomvåt blad flekker. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, flekkene forstørre og bli brun, blir bladvekst forvrengt og skyte dieback kan forekomme. Bakterien overvintrer i infiserte kvister og knopper, så fjerne dem for å hindre flerårig infeksjon. Beskjær grodde grener for å øke luftstrømmen og unngå overhead vanning for å hindre smitte. Kobberbaserte baktericider bidra til å redusere spredningen av nye infeksjoner.

Alge Leaf Spot

Alge leaf spot er en sykdom forårsaket av parasittiske alger, virescens Cephaleuros. Symptomer på infeksjon består av lys grønn sirkulære blad flekker som slår rød til brun som sykdommen utvikler seg. Alge infeksjoner er alvorlig under kjølige, våte værforhold og spredningen under vindfulle og regnfulle værforhold. Styr alge blad spot infeksjoner med kobberbaserte soppdrepende så snart symptomene vises, og hver 10 til 14 dager etterpå.

Skyt Blight

Shoot sykdom på planter er en alvorlig soppsykdom, forårsaket av Botrytis cinerea. Symptomer utgangspunktet se ut som grå til brune blad flekker langs bladet margin. Som sykdommene utvikler seg, flekkene forstørre og spre seg til hele bladet overflaten, etterlater dør og skyte dieback oppstår. Soppen favoriserer våte værforhold for infeksjon. Unngå frittstående fuktighet på blad flater, øke luftstrømmen ved beskjæring og gi tilstrekkelig avstand og anlegg i solrike omgivelser for å hindre smitte. Destroy infisert plantevevet å hindre sopp fra overvintrende og sprer seg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com