Hvordan finne Railroad Ties

March 9

Hvordan finne Railroad Ties


Forbedre verksted eller hagen ved hjelp av jernbane bånd til å bygge opphøyde blomsterbed, støttemurer, gjerdestolper, og oppkjørselen grenser. Jernbane bånd kan kjøpes gjennom private slips selskaper, jernbane tie produserer og på lokale tie verft. Ties kommer prises separat eller som en bulk rate, noe som kan være gunstig for store landskaps jobber.

Bruksanvisning

1 Kontakt din lokale toget verftet for å finne ut om de vil selge eller donere forhånds brukt bånd. Tog verft kan ha nylig byttet bånd på sporene og vil haug gamle bånd til siden for å resirkulere. Avhengig av hvor du bor, er verftet noen ganger åpne for publikum til å plukke gjennom båndene.

2 Se gjennom telefonboken for slips produserer. Noen produsenter selger ikke for publikum fordi kjøp må oppfylle et visst minimum, men de vil selge til entreprenører eller bedrifter. Hvis du kjenner en entreprenør og trenger båndene for et stort prosjekt, kan det være kostnadseffektivt å kjøpe i bulk.

3 Se online på nettsteder som tilbyr gratis innlegg for folk som ønsker å kvitte seg med ting. Dersom prosjektet ikke krever nye bånd, kan du være i stand til å finne brukte eller gamle bånd på en rabatt eller rente.

4 Snakk med lokale hage selskaper for å finne ut om de har en anbefalt leverandør for jernbane bånd. Gartnere og landscapers bruke bånd i prosjekter og kan ha en henvisning for deg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com