Hva slags Forvitring Påvirker murvegger?

April 17

Hva slags Forvitring Påvirker murvegger?


Hvis du har murstein på utsiden av huset ditt, kan du begynne å legge merke til murstein ute slitt over tid. Brick er en sterk utvendig bygningsmateriale, men det er ikke helt ugjennomtrengelig for skade. De fleste typer vær bør ikke ødelegge murstein. Imidlertid kan ekstreme forhold på lang sikt skade selv denne slitesterkt materiale.

Hagl

Hagl er vanskelig på de fleste typer bygg som dekker, men det tar svært alvorlig haglstorm til skade murstein. Selv om mursteinene er sterk, når hagl få stor nok, er enda murstein ikke sterk nok til å stå opp til pounding fra high-velocity baller av is. En tung haglstorm vurdert på hagl alvorlighetsgrad skala fra 1 til 10 som en H6 kan chip, bulk og skade murstein over hele utsiden av et hjem. Jo større hagl, jo mer sannsynlig at murstein ikke vil være i stand til å stå opp til pounding.

Frost

I regioner der temperaturen svinger ofte ovenfra til under frysepunktet, er utvendig teglstein utsettes stadig for frost. Dette er spesielt farlig når høye nivåer av fuktighet eller nedbør suge inn i murstein. Når frost angriper våte murstein, mørtel holder klossene på plass begynner å falle fra hverandre. Over tid, truer denne stabilitet til murstein mørtel holder på plass. Klossene selv kan også begynne å bryte etter nok frostskader.

Extreme Cold

Brick er svært motstandsdyktig mot de fleste former for ekstremvær. Men hvis det blir kaldt nok, spesielt hvis det kaldt angriper murstein som har absorbert fuktighet, mursteinene er sårbare for skader. I de nordlige delene av landet, som deler av Minnesota, kan det komme til minus 40 grader C og lavere om vinteren. Brick kan sikkert bli skadet under den slags temperatur stress.

regn~~POS=TRUNC Storms

I en storm med kraftig regn, for eksempel hva som skjer under en orkan, kan vann trenge inn i murstein på utsiden av et hus. Vann er særlig sannsynlig for å bli drevet inn i mørtel av en murvegg i kombinasjon med kraftig vind. Eldre murstein konstruksjon har en tendens til å ha veldig tykke vegger, og vil trolig bli skadet mindre av denne typen en storm. Moderne mursteinshusene som bare har et ytre lag av dekorative murstein trenger blinkende installert bak murstein for å håndtere gjennomtrengende fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com