Entry Juridisk ideer

January 18

Entry Juridisk ideer


Av alle landskaps gjøres rundt en bolig, kan det hende at landskapsarbeid rundt et portrom være det viktigste. Portrom landskaps gir interesse hele året, skjuler stygge arkitektur, og skaper en innbydende atmosfære og en følelse av personvern og sikkerhet. Gartner et portrom er ikke begrenset til en inngangsdør eller veranda. Innganger inkluderer oppføringer sikkerhetsdører, hageporter og overgang fra én del av hagen til den andre.

Balansert Approach

I hvert tilfelle av landskaps for entryways, må utformingen ta en balansert tilnærming. Se på design og husker det som går på den ene siden av inngangspartiet skal gå på den andre siden. For eksempel bør en linje med busker som er brutt av portrom fortsette på den andre siden av inngangspartiet. Tilsetning av en linje av formelle skåret busker, som f.eks boxwoods, på hver side av inngangspartiet med en høyere uformell busk, slik som en Vitex eller voks Myrtle, på hver side av inngangs skaper et attraktivt og balansert utseende.

Opprette en Focal Point

Gjør portrom et fokuspunkt ved å designe blomsterbed og stier som stråler fra portrom. For eksempel, er en vanlig landskaps metode å skape en gangvei i en rett linje med en smal blomst seng på hver side fra gaten til fronten portrom. Gjør portrom en dramatisk midtpunkt ved å gjøre gangvei og blomsterbed bredere på gaten og tillate dem å begrense de når inngangs

Gartner for Privacy

For privatliv, la tilgangspunktet til døren for å strømme fra siden av inngangspartiet. På den måten kan høyere planter og hekker plantes rett foran inngangspartiet. Dette er en god plan hvis du liker å holde åpne en dør som vender mot gaten eller naboens hus. Det er imidlertid ikke ansett som trygt, som prowlers kan gjemme seg bak høyere buskas.

Legge Containere

En enkel måte å dekorere et portrom er å fylle blomsterpotter med stauder og fargerike blomstrende stauder. Bruk en beholder som er i skala med portrom. En beholder som er for stort kan se ut som ut av balanse som en beholder som er for liten. Plassering av samme type beholder på hver side av inngangspartiet skaper et balansert utseende. Hvis gruppering containere, husker den grunnleggende design regelen om at et ulikt antall containere, for eksempel ett eller tre, er mer behagelig for øyet enn en partalls gruppe.

Trellises og Vines

Hvis det er stygge tilskuddene til portrom, for eksempel verktøyet bokser, bygge eller legge til et espalier til hver side av inngangspartiet og plante vinranker til å vokse og dekke espalier. De espalier kan bygges langt nok vekk fra veggen for å gi tilgang til veggen for maling og vedlikehold, samtidig som portrom attraktive.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com