Slik installerer teppefliser Barne

March 31

Slik installerer teppefliser Barne


Teppefliser er en enkel kreativ måte å installere teppe i et barnerom. De mange farger og mønstre av teppefliser gjør matche en gutt personlighet til en lek. De kan velge sine favoritt farger og lage morsomme striper eller sjakkbrettmønstre. Pluss, siden de holder seg til hverandre og ikke på gulvet, er lett i tilfelle søl fjerne seksjoner. Legging teppefliser er så enkelt at selv barna kan hjelpe til med montering.

Bruksanvisning

1 Prep gulvflaten. Fjern eventuelle stifter med en tang. Påfør en voks stripper renere til en tidligere vokset tregulv å strippe overflaten. Glatt thinset leveler på ødelagte områder eller hull i en flisegulv for å lage en flat, glatt overflate. Mopp gulvet overflaten ren. La det tørke. Støvsug hele gulvet av partikler.

2 Finn midten av rommet. Ta et kritt linje fra rommene 'hjørne til hjørne. Ta et kritt linje fra de motsatte hjørnene slik at linjene krysser hverandre i sentrum. Mål hver vegg og merk av sentrum. Smekk to kritt linjer fra sentrene for hver motstående vegg til den andre.

3 Legg en testkjøring uten at man følger fliser på gulvet. Plasser en flis på toppen av den rette vinkelen dannet av kritt linjer i kryss mønster. Layout fliser i alle fire retninger, danner et plusstegn for å sjekke den opprinnelige oppsettet. Plasser nok fliser å gjennomgå mønster hvis du bruker flere farger. Gjør eventuelle endringer i utformingen inntil tilfredsstillende. Trekk opp flisen.

4 Installer teppefliser. Plasser et lim prikk på gulvet klebrige siden opp under hjørnet hvor den første flisen går. Trykk på teppefliser ned i henhold til produsentens instruksjoner. Snu hver brikke så pilene på bunnen av flis står overfor samme retning. Fest fliser til hverandre bevegelige utover mot veggene, slik at teppet ikke blir fanget mellom sømmene.

5 Skjær endestykkene til å passe den resterende plassen. Marker baksiden av flisen med en blyant hvor den bøyer eller overlapper veggen. Tegn en linje ved hjelp av en rett kant som en veiledning. Resultat linjen med et verktøy kniv flere ganger for et rent kutt. Lå flisen med klippekanten mot veggen.

6 Støvsug nylig installerte teppet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com