Slik installerer du skyve dører

January 31

En av de nyttige funksjonene i en glidende patio dør enheten er muligheten til å fjerne dører, hvis det er nødvendig. Enten for reparasjon, beskytter dørene i løpet av et renoveringsprosjekt eller gjøre bruk av en overdimensjonert døråpningen å bevege seg i den nye sofaen, når den tid kommer til å installere dører, riktig installasjon og justering vil sikre fortsatt jevn funksjon.

Bruksanvisning

1 Installer den stasjonære, eller "fast" dørpanelet av skyvedøren først. Dette er den ubrukelig døren enhet uten håndtak eller nedre hjulene.

2. Plasser faste dørpanelet ved siden av det ytre av dørkarmen, omtrent 12-inches fra den side av portåpningen.

3 Installer den stasjonære dørpanelet ved å løfte den oppover for å sette toppen på utsiden kanal av topprammen, deretter rotere bunnen av dørpanelet inn i samsvarende kanal i bunnrammen.

4 Skyv den stasjonære dørpanelet på plass ved å skyve på rammekanten for å sette det helt inn i kanalen i siderammen. Fest på plass ved å stramme låseskruene på innsiden av døren gjennom et lite hull ca 1-tommers fra toppen og bunnen av rammen.

5 Legg skyvedøren panel på sin side og bruke en skrutrekker for å regulere dørens rullemekanismer ved å dreie valsen justeringsskruer, plassert gjennom et hull i bunnen av siderammen panelets, inntil den nedre kanten av valsen hjul strekker seg utenfor nedre kant av døren ramme ca 1/8-tommers. Vri justeringsskruen mot klokken for å trekke roller hjul og med klokken for å utvide dem.

6 Flip dørpanelet vertikalt og gjenta trinn 5 for å justere valsen mekanismen på den andre siden av dørpanelet.

7. Stativ skyvedøren panel loddrett ved siden av den indre side av portåpningen.

8 Løft skyvedør panel oppover for å sette toppen av døren ramme på innsiden kanalen på topprammen, og roter i bunnen av dørpanelet på innsiden kanal i bunnrammen, gjøre visse rullehjulene skreve rullebanen i bunnkanalen.

9 Skru justeringsskruene for roller mekanismer med klokken for å heve den nedre kant av dørkarmen til ca 1/4-tommers over kanalen spor for å justere den øvre kanten av den horisontale bunnrammen av begge dørpaneler. Bruk et nivå på hver vertikal kant av dørkarmen for å holde døren lodd som rulle mekanismene er justert.

10 Lukk skyvedør panel for å verifisere håndtaket låsen låser riktig i dørkarmen. Om nødvendig, juster rullene litt før låsen helt i lås.

Hint

  • Skyve patio dørpaneler er tunge og vanskelig å manipulere. Det er foreslått at du verve hjelp av en hjelper i foretaket denne prosedyren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com