Viktigste årsakene til søppeltømming Breaking

February 22Hvis du bruker søppeltømming ofte, har du sannsynligvis ikke er overrasket over at noen ganger det blir tett. Minske sjansene for søppeltømming tettes ved å være ekstra oppmerksom på hva du male i din disposisjon, og søker ut alternative metoder. De viktigste årsakene til søppelavhendings tresko eller havari er knyttet til mat og væske du putter i din disposisjon.

fibrøs rinds

Frukt og grønnsaker med fiber rinds er en av hovedårsakene fører til tilstopping og bryte ned av en søppeltømming. Derfor bør man ikke plassere noen solide, fiber rinds eller frukt skrell inneholder frø. Eksempler på disse typer frukt og grønnsaker er jordbær, bananer, poteter og selleri stilker. I tillegg er de fibrøse stengler av blomster stengler også kan føre til tilstopping.

Fett, oljer og fett

Ikke under noen omstendighet helle alle typer fett, olje eller fett ned søppeltømming, noe som kan føre til en tresko i avløpet eller kan føre til tette lenger ned i systemet linjen og skape en kloakk backup i dine naboer hjem. I stedet samle fett, oljer og fett i lufttette glass eller beholdere. Slippe dem av på din samfunnets oljegjenvinningsstasjon, eller kast dem i bolig søppel området hvis ditt fylke eller samfunnet tillater dette.

Too Little Water

Ofte søppel salg bryte ned fordi det ikke er nok vann som strømmer gjennom dem når du er sliping matrester. For å unngå dette, holde en jevn vannstrøm ut av kjøkkenvasken kranen som du slipe restene. Slå av disposisjon, og deretter slå av vannet sist.

kompost stedet

Unngå søppeltømming sammenbrudd ved å bruke din disposisjon bare når du virkelig trenger å bruke den, og ved å være oppmerksom på de elementene du plasserer i dem. For eksempel kan plassere potet skreller i din søppeltømming lage en potetmos-aktig tette. I stedet for sliping potet skreller, kompost dem i en kasse i hagen din. Frukt og grønnsaker skreller alle kan komposteres, og du kan bruke den organiske biprodukt som utvikler fra matrester for å skape en sunnere, mer selvforsynt hage.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com