Hvordan identifisere en hengende plante

March 17

Hengende planter er stor for å forbedre design og fikser opp et rom. Ifølge Umd.edu, kan de legge en flott visuell element som mangler i konvensjonelle flora. Du har kanskje sett ulike typer hengende planter før og lurte på hvordan å identifisere dem. Mange forskjellige typer planter kan henges fra kurver til annen effekt, så bestemme arter av anlegget kan noen ganger være vanskelig.

Bruksanvisning

1 Tenk på din miljø habitat. Avhengig av om du er innendørs eller utendørs og hva klima er like, kan du automatisk eliminere visse planter som kanskje ikke overlever i feil type forhold. For eksempel, hvis du bor i et tørt og tørre sted, kan du forvente å finne en hengende kaktus, men ikke nødvendigvis en hengende plante som krever mye vann.

2 Begrens type anlegg du prøver å identifisere. Det finnes flere typer planter som ofte henger. Disse inkluderer blomstrende planter, nonflowering planter og kaktuser. Det bør være noe opplagt hvilken kategori anlegget faller inn, avhengig av dens fysiske egenskaper.

3 Undersøk de fysiske egenskaper. Nå som du har bestemt hva bred type anlegg du arbeider med, kan du begrense det ned enda mer. I tilfelle av nonflowering planter, kan du undersøke blad form, antall, mønster og farge for å få informasjon om arten.

4 Krysshenvis anlegget ditt bilde med en guide. Det er mange guider til anlegget identifikasjon på markedet, for eksempel "The New Houseplant AZ" av Peter McHoy. Det er ressurser tilgjengelig på internett også, slik som Plants.usda.gov. Ved hjelp av visuelle referanser for å sammenligne med anlegget vil hjelpe deg å eliminere de typer planter din er ikke og komme nærmere å finne det nøyaktige navnet på den. Mange bilder vil vise nøyaktig formen på bladene og oppsettet av linjer og tegninger på hvert blad, og gir deg en meget presis referanse.

5 Ta vare på anlegget. Nå som du har identifisert anlegget ditt, kan du også identifisere sine unike behov. Forskjellige planter krever ulike vanning tidsplaner og mengder sollys, så vet hvordan man skal ta vare på det kan sikre sitt lange liv. Bestem om anlegget er hengt opp i den mest fordelaktige området og på den beste høyden.

Hint

  • Øynene dine er din beste verktøy i å lære av type anlegg du prøver å identifisere. Ikke ta noe for gitt, fra lengden og størrelsen på plantedeler, til fargen på jord i hengende kurv.
  • Ved identifisering av anlegget, må du huske på at det kan være på et utviklingsstadium som ikke viser sine typiske fysiske egenskaper, så ikke la dette lure deg til å kategorisere den inn i feil gruppe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com