Slik installerer Beadboard Over Bakgrunn

April 6

Gamle vegger er noen ganger bedre igjen alene. Hvis du prøver å fjerne lag og lag av gammel tapet, kan du oppleve at det fører til mer problemer enn du hadde til å begynne med. Dekk overflaten, påfør beadboard høyre på toppen av tapet med noen negler og noen konstruksjon lim, og bevare noen av de gamle karakter av overflaten.

Bruksanvisning

1 Sure opp overflaten av den gamle muren ved å male over det med en olje-basert primer sealer på en berg å gi beadboard noe solid å holde seg til, og for å hindre at bakgrunnsfarger fra blødning gjennom på noen områder du maler. La sealer tørke godt for tiden anbefalt av produsentene før du prøver å installere noe beadboard.

2 Finn det høyeste sted på gulvet og deretter måle opp derfra til der du ønsker å levere din beadboard. Marker en rett horisontal linje på dette punktet og knipse et kritt linje for å få en rett linje, spesielt hvis huset er gammelt med litt ujevne vegger og gulv.

3 Fjern baseboard molding så installere beadboard kan starte på gulvnivå. Skjær gjennom de malte skjøtene med et verktøy kniv og deretter lirke den forsiktig opp med en fem-i-en skrape og en hammer slik at du kan erstatte den etter beadboard installasjon. Pek ut de gamle neglene og sette trim til side.

4 Installer beadboard ark ved å bruke en linjer bygging lim hver sjette inches. Nail hvert panel på plass i hvert hjørne og i midten av den øvre kant. Mål og deretter klippe brikkene til å passe, merking ut hull for beholdere.

5 Påfør baseboard og deretter bruke topplokket støping ved hjelp av trim negler. Caulk noen sømmer med males latex caulk.

6 Male veggene og beadboard som ønsket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com