Har en avfukter Filter Mugg Air?

May 13

Mugg vokser på fuktige overflater. Når muggsporer blir våt og absorbere næringsstoffer, begynner de å vokse, noe som fører til tilstedeværelsen av mugg. Selv om mange av de aktive sporer slå seg ned på porøse overflater, har de også produsere flere sporer som blir luftbåren og avgir damper ut i atmosfæren. Alt i alt, store områder med mugg skade inneklima, men du kan ofte løse problemet ved hjelp av en avfukter.

Hvordan Avfuktere Work

Avfuktere bruke fans, i likhet med eksos fans, som trekker i fuktighet fra fuktige omgivelser, og dermed tørke fuktige husholdningenes overflater. Fuktigheten kommer deretter i kontakt med spoler og drypper inn i en fuktighetspanne inne i avfukteren. Avfukteren skyver deretter varm, tørr luft tilbake inn i rommet. Kort sagt, filtrerer det fuktig luft og reduserer den totale relative fuktighet av den omgivende miljø.

avfukter Fordeler

En avfukter kan nøytralisere mugg ved eliminering av den høye relative fuktighet i omgivelsene. Siden mugg dør uten fuktighet, fører til at luftfiltrering prosess mugg å miste sin evne til å avle. Luftavfukteren filtrerer ikke mugg selv. Det filtrerer bare fuktighet, og dermed forårsaker mugg å dø. Sporene vil forbli i rommet og kan bli aktiv igjen hvis fuktigheten forblir.

filtrering Mugg

Hvis du ønsker en enhet som filtrerer den faktiske luftbårne mugg spores effektivt, må du bruke en luftrenser. Snarere enn å tegne i fuktighet, trekker en luftrenser i bakterier og urenheter som soppsporer, forbedre den generelle luftkvaliteten i ditt miljø. Selv en luftrenser har sine begrensninger, men som du vil fortsatt trenger å desinfisere den harde porøse overflater (som vegger og møbler) rammet av mugg.

desinfeksjon

Slik skal drepe mugg, kan du bruke en rekke produkter. Centers for Disease Control and Prevention anbefaler å påføre en blanding av en kopp blekemiddel og en gallon av vann, men du kan også bruke mindre etsende alternativer, som full styrke hvit eddik eller hydrogen peroxide. Tørk mugg umiddelbart etter desinfisering for å fjerne fuktighet og forebygge nye tilbakefall av mugg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com