Hvordan erstatte Kitchen Sink Rørlegger

April 25

Du er klar til å erstatte din kjøkkenvask eller kranen, men du har ingen anelse om hvordan å fjerne avløp, enn si erstatte den! Ikke så skummelt som det ser ut, bytte ut kjøkkenet synke avløp vil ikke ta deg mer enn en time med noen grunnleggende husholdning verktøy. Før du vet ordet av det, vil synke være så god som ny, med nye rør og vannledninger installert av deg!

Bruksanvisning

Fjern Rørlegger

1 Slå av vannforsyningen ved å rotere stengeventilen håndtak som er plassert nær bunnen av vasken kabinettet. De vil være direkte under vann linjer som kjører til de varme og kalde kraner.

2 Åpne både varmt og kaldt vann ved å vri på kranen / s, slik at trykkvann kan renne ut av linjene.

3 Skru av varmt vann linjen der den kobles til kranen, ved hjelp av en skiftenøkkel for å løsne bolten. Gjør det samme med det kalde vannet linjen.

4 Ta av varmt vann linje hvor den går inn i lukkeventilen ved å skru av forbindelsesbolt; gjenta med kaldt vann linje på motsatt stengeventilen.

5 Koble avløp ved å skru mutteren i bunnen av vasken renne med en rørtang, skru deretter hele rørmontasje hvor den kommer inn i hoveddrenerings nær sentrum iden av kabinettet gulvet. Ha en bøtte i nærheten der du vil plassere avløpet montering; "S" felle vil være full av gunky vann, så vær forsiktig så du ikke søler.

Installasjon av Rørlegger

6 Pakk den gjengede enden av varmtvannskran med en 6-tommers stykke Teflon rørlegger rens tape og skru på den nye vannledningen. Vikle trådene på toppen av det varme vann avstengningsventil og skru den andre enden av varmt vann linje på ventilen. Stram begge ender godt; ikke stram. Gjenta denne fremgangsmåten på den andre siden av kabinettet med kaldtvannsledningen.

7 Monter den nedre enden av avløpsenheten i hoveddrenerings nederst gulvet bak i skapet, men ikke stramme på dette tidspunktet.

8 Justere høyden på avløpssammenstillingen slik at hver side møter den tilsvarende hull i bunnen av vasken.

9 Skru venstre side av avløpsrøret montering på undersiden av venstre vasken avløp og trekk til med rørtang til ingen motstand. Gjør det samme med høyre side avløp, knytter den til vasken på høyre side.

10 Skru bunntappeenheten der den kobles til sluket, med rørtang til ingen motstand.

11 Vri stengeventiler for å tillate vann inn i systemet; åpne kranen og sjekk hele forsamlingen for lekkasjer. Hvis en tilkobling er dryppende, stramme den langsomt til drypp har stoppet.

Hint

  • Hvis systemet har en søppeltømming det vil ta plassen til den ene siden av vasken avløp og koble til avløp i samme manner.If ditt hjem er eldre enn 20 år måle vannledningsforbindelser de før du kjøper ny ones.If du ' re installere en ny vask eller kranen, fest vannledninger når du setter kranen på plass, så det er lettere å nå dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com