Hvordan kan jeg Nivå bakken for å bygge en Shed?

May 20

Det er flere måter å sikre jevnt underlag for å bygge et skur, men en av de enkleste metodene for å sikre bakken er nivå krever bare noen få verktøy og en liten albue fett.

Samle dine verktøy

For dette prosjektet, trenger du en spade, en rake, et vater og en 2x4.

Fjern Grass

Hvis det er gress i området skjulet vil oppta, fjern det. Mål av de ønskede dimensjoner av skur og markere omkretsen med bakke staver og streng, eller ved sprøytemaling gresset. Noe inne i boksen må gå.

Når du er ferdig med å fjerne gresset, nivå bakken det beste du kan. Du vil ha en tettpakket underlag som er fri for rusk som røtter, steiner eller pinner.

Begynn Ling

Plasser vater på toppen av 2x4. Dette gir det nivået en flat overflate for å hjelpe til med målingene.

Begynn med å legge 2x4 i hjørnet av omkretsen avsatt til skjulet. Hvis nivået viser at bakken er jevn, flytte den over en fot. Hvis området ikke er plant, pakke skitt under 2x4 så tett som mulig inntil vater viser bakken er jevn. Hvis en liten bakke er problemet, fjerner skitt og sett den til side; må du kanskje bruke denne skitt å pakke inn et annet sted du støter på.

Hold pakking eller fjerne skitt under 2x4 mens måling med nivået. Flytt fot for fot inntil hele arealet som skjulet skal hvile på er nivå.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com