Ulempene ved å plante en hage

May 25

Ulempene ved å plante en hage


Selv om hagearbeid er en fordel i å kutte dagligvare kostnader, praksisen faktisk viser seg ufordelaktig for noen potensielle gartnere. Hage krever investeringer av både tid og penger at mange potensielle gartnere ikke kan ha å tilby. Vurdere ulempene ved hagearbeid før du kaste bort tid, penger og energi å starte en hage som du ikke har tid eller tålmodighet til å fullføre.

skadedyr

Animal og skadeinsekter vil spise opp en hage i løpet av noen dager, ødelegger hele avlinger og hindre innhøsting. Skadeinsekter vil påvirke enhver hage, uansett om du hagearbeid fra din leilighet balkong eller hagearbeid ute i landet. Men dyr skadedyr skape mer skade forstedene og landlige hager ved å spise hele frukter, stripping blader fra planter og tråkke planter føttene. Animal skadedyr vanlige i hagen inkluderer kanin, hjort, bakken ekorn og vaskebjørn.

Tid

Mange mennesker finner hage ufordelaktig fordi de må investere tid daglig til en tendens til hagen. Avhengig av sesong, klima og hage plantesorter, kan gartnere må vann, gjødsle, beskjære og utføre annet hage vedlikehold én eller flere ganger per dag; hevet senger og container hager vil trenge vann minst to ganger per dag i tørkeperioder. Hvis du har en fulltids jobb og kommer hjem sent på sommeren, kan hage vedlikehold krever mye mer tid enn du har til overs.

Koste

Hagearbeid er en sann eksempel på hvordan du må bruke penger for å spare penger. Slik starter du en effektiv hagen vil du trenger å investere penger for slike ting som gjødsel, frø, hageutstyr og gjerdematerialer, blant mange andre ting. Kjøpe frø og frøplante alene kan resultere i å tilbringe en hundre dollar eller mer, avhengig av størrelsen på hagen din. Seed pakke prisene varierer fra ca 50 cent til et par dollar, mens frøplanter ofte koster mellom $ 2 og $ 5 eller mer per plante. Hageutstyr er mye dyrere, koster flere hundre dollar for jordbruk, flere tusen for traktorer og $ 20 til $ 50 eller mer for håndholdte hagearbeid verktøy som spader, hakker og raker.

betraktninger

Disse ulempene kan ordnes hvis du fortsatt er interessert i hagearbeid. Kutte kostnadene for kunstgjødsel ved å starte en komposthaug. Brukes som en mulch, hjelper kompost beholde jordfuktighet for å redusere vanningsfrekvensen; blandes inn i jorda, gir kompost næringsstoffer til planterøttene å redusere bruken av dyre og miljøskadelige gjødsel. Permanent fekting er verdt kostnadene for installasjon, som det bidrar til å beskytte din tid og energi investeringer i hagen i mange år i fremtiden. Container hagearbeid vil tillate deg å hage i en begrenset plass, redusere hage grunnarbeid tid og hindre deg fra å måtte dyrt hageutstyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com