Hvordan en slagbormaskin arbeid?

April 10

Bore

En hammer drill ligner på en vanlig drill med noen ekstra funksjoner. De er mer heavy duty og har mer hestekrefter. Av denne grunn blir de brukt til større jobber som krever boring i tykkere og mer faste overflater. På tilsvarende måte til en vanlig drill, de roterer, men de har også en bankende handling. Dette er handlingen som gjør dem i stand til å bore i betong, stål, slagg blokkere og trykkimpregnert trevirke.

Dybde

Slagbormaskiner kan komme med en dybde stang som er montert på toppen. Dette kommer inn i bildet når du borer et hull og du ønsker å gå en angitt avstand. Du justerer dybden stang og stoppe boringen når det berører overflaten.

hastigheter

Det er noen prosjekter som tar mer dreiemoment enn andre. Av denne grunn, slagbormaskiner ofte kommer med ulike hastigheter. For generell boring av små hull, ville du bruke lavt gir. Når mer kraft er nødvendig, vil du bruke høygir. De har også en omvendt muligheten til å få litt løs. Dette skjer ofte når du borer inn i vått trykkimpregnert trevirke.

håndtak

Siden slagbormaskiner er kraftige og bruker mye dreiemoment, de er også utstyrt med håndtak på siden. Du plasserer en hånd på ryggen og presse avtrekkeren og du ta tak i håndtaket med den andre hånden. Dette gjør at du kan bruke et maksimumsbeløp på press når du borer. Dette håndtaket er justerbar og kan fjernes ved boring i trange rom.

Cordless

Det er mange anledninger når du er på et sted hvor det ikke er strøm. Dette kan være et nytt hus arbeidsplassen eller ute i skogen bygge et tre stativ. Det er der den trådløse versjonen kommer inn i bildet. De har de samme bjeller og fløyter av vanlige slagbormaskiner, bortsett fra de kjører på et batteri, og de kan bli transportert til avsidesliggende steder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com