Instruksjoner for Fall Lawn Care

June 30

Instruksjoner for Fall Lawn Care


Plen gress fortsetter veksten inn i høst, og etter hvert slutter som vinter spark i. Høsten er den beste tiden å gjødsle plenen. Gartnere også utføre andre torv vedlikeholdsoppgaver i høst, for eksempel lufting og ugrasbekjempelse, slik at plenen får en flying start i den påfølgende våren.

Bruksanvisning

1 Fjern den falne løv fra plenen med en plen rake. Hvis liggende, kan bladene sulte plenen lys og luft, som fører til våt torv utsatt for mose vekst og brune flekker.

2 Rake plenen med en tekke rake. Dette trekker ut dødt gress og annet rusk, noe som gir sunn gress bedre vekstforhold.

3 Klipp plenen slik at gresset er ca 1 1/2 inches høy. Ikke klippe det kortere i høst, når vekstsesongen nærmer seg slutten. Hvis gresset er for kort, kan det lider i vintermånedene.

4 Luft plenen. Dette gjør at luften kan komme til torv røtter og forbedrer drenering. Bruk en hage gaffel til å gjøre dette, stikker den 6 inches ned i bakken ved 6-tommers mellomrom.

5 Påfør en slow-release plengjødsel, etter produsentens anvisninger. Velg en gjødsel spesielt formulert for plener. Gjødsling i høst betyr at gresset vil være sunn og klar til å vokse i den påfølgende våren.

6 Vann i et ugressmiddel for å drepe flerårig ugress som løvetann. Kjøp en ugressmiddel beregnet på plener og følg emballasje instruksjoner.

Hint

  • Hvis du har en stor plen, bruk en mekanisert lufter for lufting. Du kan kjøpe eller leie disse fra hagen butikker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com