Color Ideer for en Pink, Black & White Room

June 16

Color Ideer for en Pink, Black & White Room


Fargene rosa, hvitt og svart er en kombinasjon som betegne femininitet, eleganse og et snev av trendiness. Et rom i huset som inkluderer disse tre nyanser kan dra nytte av en annen aksent farge, eller du kan ordne møbler og design elementer i rommet for å vise frem en dominerende skygge i fargevalget.

Purple

En skvett lilla i en rosa, svart og hvitt bad vil bidra til å gjøre lys rosa nyanse mer merkbar. En middels nyanse av lilla er slående mot mykere farger som rosa og hvitt og er litt dempet da sammen med svart. Hang lilla håndklær på veggen for å bryte opp den rosa, svarte og hvite striper, eller legge til en lilla blomsterbukett til en svart bad teller. En lilla dusjforheng utfyller en rosa badekar, og lilla området tepper vil skille seg ut på en grå badegulvet.

Grønn

Rosa og grønt ser bra sammen, og når disse to nyanser er koblet sammen med svart og hvitt, vil alle de nyanser gir av en luft av balanse, romantikk og harmoni. Pistachio grønn og lys rosa er komplementære og gjøre de svarte og hvite nyanser vises dristigere i soverommet. Så lys rosa gardiner med lys grønn persienner eller en rosa og grønt område rug mot en svart eller hvit seng kan bli sett på som en kombinasjon av maskuline og feminine energi. Svart og hvitt design på en aksent vegg vil vise frem store pastell rosa eller grønn kaste puter også.

Grå

Kombinasjonen av svart og hvitt er grå, som par veldig godt med mørke og lyse nyanser av rosa. Myke grått til å se best med middels nyanser av grått, for eksempel en grå teppet og kaste puter for en medium rosa sofa. Mørke eller kull grått til å se bra ut i svart og hvitt rom, for eksempel, en grå lenestol mot en svart og hvit vegg med rosa panel. Lysere rosa nyanser er best for dette gråtone, som magenta eller sjokkrosa, slik at du kan legge til en iøynefallende rosa kaste teppe eller dekorative pute til stolen for å gjøre varen mer merkbar.

metallics

Siden grå ser bra ut med rosa, vil den metalliske form av grå utfylle rosa også. Når sølv er inkludert i en svart og hvit rom, det gir rommet en klassisk og elegant utseende. Maling medium rosa, svart og hvite prikker eller striper på hovedveggen av kjøkkenet, og henge en forstørret bilde av rosa blomster på veggen i en sølv ramme å dekorere aksent vegg. Bronse skiller seg ut mot svart og hvitt, så hvis din kommode er svart eller hvit, tilsett en bronse vase med rosa blomster til toppen for å bryte opp disse nøytrale nyanser. Hengende bronse kunstverk på en støvete rosa vegg med svart eller hvit panel gir varme til rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com