Hvordan få gratis Homesteading Land i Missouri

May 4

Hvordan få gratis Homesteading Land i Missouri


Dessverre, "gratis" homesteading land er ikke tilgjengelig i Missouri lenger. I 1976, Federal Land Policy and Management Act sette en stopper for regjeringens homesteading programmet. Selv om homesteading programmet ble avsluttet, fortsatt eksisterer homesteading livsstil. Folk som Homestead velger å leve nær land og være selvforsynt ved å heve sin egen mat og lever rett og slett. Folk kan fortsatt begynne sin egen gård i landlige Missouri, Tennessee, Kentucky og andre stater.

Bruksanvisning

Starte en Homestead i Missouri

1 Kjøp en passende stykke land. Billig land kan bli funnet, men det kan ta litt tid. Av og Bureau of Land Management selger offentlig grunn i Missouri, men vær oppmerksom på at BLM land er ofte plassert i avsidesliggende områder, og det kan ikke være egnet for oppdrett eller havbeite. Undersøke de konkrete begrensninger av et stykke land før du kjøper den.

2 Bestem deg for hvor du kan gjøre en inntekt til å betale for grunnleggende utgifter. Noen homesteaders velger å selge overskuddet grønnsaker, egg eller husdyr for å få inn ekstra inntekter. Andre gjør hjemmelagde produkter som såpe, honning, syltetøy og kunst eller håndverket prosjekter. Noen homesteaders kjøre kenneler, bord hester eller oppdrettsfisk. Velg hvor du vil selge dine tjenester eller produkter. Mange selger sine hjemmelaget og håndlagde produkter på lokale bondens marked eller i nettbutikker.

3 Skaffe de nødvendige verktøy og utstyr for å jobbe på gård. Homesteaders trenger grunnleggende landbruksmaskiner som en lastebil, en traktor og verktøy for hagearbeid og hjem reparasjon. Annet utstyr knyttet til omsorg for dyr, bevare mat eller holde honningbier kan være nødvendig. En datamaskin med høyhastighets Internett vil gjøre det mulig for deg å undersøke homesteading praksis og kontakt med mennesker som kanskje ønsker å kjøpe varene.

4 Lær alt av den kompetansen som trengs for å opprettholde din gård. Du må lære å ta vare på dine husdyr, heve grønnsaker og reparere landbruksmaskiner. Homestead diskusjonsfora og blogger kan gi tips og innsikt fra andre erfarne homesteaders. Registrer deg for voksenopplæring klasser i bil reparasjon, traktor reparasjon eller hermetisering og bevare matvarer.

5 Bygg gode relasjoner med dine naboer. Du vil mest sannsynlig være i stand til å hjelpe hverandre i årene som kommer. Naboer kan dele innsikt om planting ganger, tending å syke husdyr og reparasjon av landbruksmaskiner.

6 Fil en gård erklæring. Erklærte din gård med regjeringen kan hjelpe deg å beskytte deg mot fremtidige økonomiske problemer. Erklæringen er et enkelt juridisk dokument som må være signert, attestert og sendt med en liten påmeldingsavgiften.

Hint

  • Hold en ekstra jobb for å finansiere de første homestead kostnader.
  • Hvis du ønsker å Homestead, men ønsker ikke å gjøre det alene, bør du vurdere å bli med i et fellesskap gård prosjektet og arbeide i landet med andre likesinnede individer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com