Kan du ta en Hibiscus Plant i huset i løpet av vinteren?

January 20

Hibiskus planter er populære i hager over hele landet. Denne busken produserer prangende blomster i farger som spenner fra gult til rødt på vårparten, og kan enkelt vedlikeholdes med litt beskjæring og vanning. Når kaldt vær streik, kan det være vanskelig for hibiscus å overleve, spesielt ved ankomsten av frost og snø. Det er vanlig praksis å flytte mindre hibiskus innendørs for vinteren. Men før flytting hibiscus, er det noen forholdsregler du må ta for å sørge for at det lever til neste vår.

beskjæring

Når det kalde været ruller inn, vil hibiscus anlegget mest sannsynlig bli sovende, som de fleste planter gjør for en periode før neste vår. Dette er den beste tiden å forberede seg til å flytte inn hibiscus inn i ditt hjem. Det første steget du må ta er beskjæring. Skjær tilbake lenge, malplassert grener er å stimulere til ny vekst. Med en enkel par beskjæringssakser, klippe bort lengre grener forlate dem ikke lenger enn fem inches lang. Ideelt sett, jo kortere du beskjære dine grener, jo bedre. Å gi uregjerlige grener et rent kutt vil markedsføre planten til å vokse sterkere i det lange løp.

gjødsling

Før du flytter en hibiscus plante innendørs, mange folk ofte gjør feil i å bruke en sen høst gjødsel i forsøk på å stimulere vekst. Det beste du kan gjøre for din plante er å frata det av noen gjødslings to til tre uker før du tar det inn. Når du flytte den innendørs, ikke gjødsle det før du er klar til å flytte den tilbake utenfor. La hibiscus å forbli sovende og gjøre med rutine vanning mens det er inne.

Omsorg for Hibiscus innendørs

Hibiscus er tropiske planter. Hvis du velger å ta med hibiscus innendørs for å ri av vinteren, er det noen viktige ting du trenger å gjøre for å være vellykket. Prøv først å holde anlegget i fullt Søn Selv om deres blader og blomster kan allerede visnet, er anlegget fortsatt i live og trenger en viss grad av forsiktighet. En standard fluorescerende plante lampe bør gjøre triks hvis hibiscus ikke kan få minst 10 timer med sollys nærheten av et vindu. For det andre, holde den i et temperaturkontrollert område av ditt hjem. Jo varmere, jo bedre når det kommer til Hibiscus planter - prøv å holde temperaturen rundt 65 grader Fahrenheit. Så lenge du unngår forlater anlegget i et område hvor temperaturen er under frysepunktet, skal den overleve til neste hagesesongen når du kan ta det med tilbake utendørs.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com